Som du säkert redan vet har vi det största biblioteket med korrekta vetenskapliga illustrationer. Vi har över åtta tusen vetenskapliga illustrationer nu och i framtiden. Men visste du att varje illustration har sex olika versioner som du kan använda?

Capture4

Dessutom kan du ändra den och använda den färg du vill.

förhandsgranskning_118328

Detta är ett viktigt verktyg för att skapa hierarki i dina kreationer. Du kan använda mer än en illustration i ditt grafiska abstrakt, men det är viktigt att veta vilken som är din huvudbild. För att veta det måste du först veta vad som är din huvudfråga. Jag har redan förklarat det i en annan artikel:

Betydelsen av olika stilar

Det är mycket viktigt för oss att våra användare kan dra största möjliga nytta av våra funktioner. På så sätt kommer ditt grafiska abstrakt att se mycket professionellt och unikt ut. Förutom våra handledningar som finns tillgängliga på bloggen har vi en youtube-kanal med videohandledningar och tips. Vi kan titta på videorna om hierarki för att bättre förstå hur man använder illustrationer för att skapa ett organiserat flöde och fånga uppmärksamheten hos din publik.

https://www.youtube.com/watch?v=vpPH26E3fgQ

Så om du känner dig redo att prova det kan du börja nu gratis! Du kan också skicka oss din skapelse så att vi kan se hur våra användare njuter av Mind the Graph.

Sist men inte minst är vi alltid öppna för att höra från dig! Tveka inte att kontakta oss och skicka din feedback: contact@mindthegraph.com

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar