Som du sikkert allerede vet, har vi det største biblioteket med nøyaktige vitenskapelige illustrasjoner. Vi har over åtte tusen vitenskapelige illustrasjoner, og de er under utvikling. Men visste du at hver illustrasjon har seks forskjellige versjoner som du kan bruke?

Capture4

Dessuten kan du endre den og bruke den fargen du ønsker.

forhåndsvisning_118328

Dette er et viktig verktøy for å skape hierarki i kreasjonene dine. Du kan bruke mer enn én illustrasjon i det grafiske sammendraget, men det er viktig å vite hva som er hovedbildet. For å vite det, må du først vite hva som er hovedspørsmålet ditt. Det har jeg allerede forklart i en annen artikkel:

Betydningen av ulike stiler

Det er svært viktig for oss at brukerne våre får mest mulig ut av funksjonene våre. På denne måten vil ditt grafiske abstrakt se veldig profesjonelt og unikt ut. I tillegg til veiledningene våre som er tilgjengelige på bloggen, har vi en YouTube-kanal med videoveiledninger og tips. Du kan se videoene om hierarki for å få en bedre forståelse av hvordan du kan bruke illustrasjoner til å skape en organisert flyt og fange publikums oppmerksomhet.

https://www.youtube.com/watch?v=vpPH26E3fgQ

Så hvis du føler deg klar til å prøve det, kan du begynne gratis nå! Du kan også sende oss det du har laget, slik at vi kan se hvordan brukerne våre liker Mind the Graph.

Sist, men ikke minst, er vi alltid åpne for å høre fra deg! Ta gjerne kontakt med oss og send oss dine tilbakemeldinger: contact@mindthegraph.com

logo-abonnement

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Eksklusivt innhold av høy kvalitet om effektiv visuell
kommunikasjon innen vitenskap.

- Eksklusiv guide
- Tips om design
- Vitenskapelige nyheter og trender
- Veiledninger og maler