După cum probabil știți în acest moment, avem cea mai mare bibliotecă de ilustrații științifice exacte. Avem peste opt mii de ilustrații științifice în prezent și couting. Dar știați că fiecare ilustrație are șase versiuni diferite pe care le puteți folosi?

Captură4

În plus, puteți să o modificați și să folosiți culoarea pe care o doriți.

previzualizare_118328

Acesta este un instrument important pentru a crea o ierarhie în creațiile dumneavoastră. Puteți folosi mai multe ilustrații în rezumatul dvs. grafic, dar este important să știți care este imaginea principală. Pentru a ști acest lucru, trebuie mai întâi să știți care este întrebarea dvs. principală. Am explicat deja acest lucru în alt articol:

Importanța diferitelor stiluri

Este foarte important pentru noi ca utilizatorii noștri să se poată bucura la maximum de caracteristicile noastre. În acest fel, rezumatul dvs. grafic va avea un aspect foarte profesional și unic. Pe lângă tutorialele noastre disponibile pe blog, avem un canal youtube cu tutoriale și sfaturi video. Putem viziona videoclipurile despre ierarhie pentru a înțelege mai bine cum să folosim ilustrațiile pentru a crea un flux organizat și pentru a capta atenția publicului dumneavoastră.

https://www.youtube.com/watch?v=vpPH26E3fgQ

Deci, dacă vă simțiți pregătit să încercați, puteți începe acum gratuit! De asemenea, ne puteți trimite creația dvs. pentru a vedea cum se bucură utilizatorii noștri de Mind the Graph.

Nu în ultimul rând, suntem întotdeauna deschiși să ne contactați! Nu ezitați să ne contactați și să ne trimiteți feedback-ul dumneavoastră: contact@mindthegraph.com

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane