Som du sikkert ved på nuværende tidspunkt, har vi det største bibliotek med nøjagtige videnskabelige illustrationer. Vi har over 8.000 videnskabelige illustrationer nu og i fremtiden. Men vidste du, at hver illustration har seks forskellige versioner, som du kan bruge?

Capture4

Desuden kan du ændre den og bruge den farve, du ønsker.

preview_118328

Det er et vigtigt værktøj til at skabe hierarki i dine kreationer. Du kan bruge mere end én illustration i dit grafiske abstrakt, men det er vigtigt at vide, hvad der er dit hovedbillede. For at vide det, skal du først vide, hvad der er dit hovedspørgsmål. Det har jeg allerede forklaret i en anden artikel:

Betydningen af forskellige stilarter

Det er meget vigtigt for os, at vores brugere kan få mest muligt ud af vores funktioner. På den måde vil dit grafiske abstrakt se meget professionelt og unikt ud. Ud over vores vejledninger på bloggen har vi en youtube-kanal med videovejledninger og tips. Vi kan se videoerne om hierarki for bedre at forstå, hvordan man bruger illustrationer til at skabe et organiseret flow og fange dit publikums opmærksomhed.

https://www.youtube.com/watch?v=vpPH26E3fgQ

Så hvis du føler dig klar til at prøve det, kan du starte nu helt gratis! Du kan også sende os din kreation, så vi kan se, hvordan vores brugere har det med Mind the Graph.

Sidst, men ikke mindst, er vi altid åbne for at høre fra dig! Du er velkommen til at kontakte os og sende din feedback: contact@mindthegraph.com

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner