Kuten luultavasti jo tiedät, meillä on suurin kirjasto tarkkoja tieteellisiä kuvituksia. Meillä on yli kahdeksan tuhatta tieteellistä kuvitusta nyt ja couting. Mutta tiesitkö, että jokaisesta kuvituksesta on kuusi eri versiota, joita voit käyttää?

Capture4

Lisäksi voit muuttaa sitä ja käyttää haluamaasi väriä.

preview_118328

Tämä on tärkeä työkalu hierarkian luomisessa luomuksiisi. Voit käyttää useampaa kuin yhtä kuvitusta graafisessa abstraktissasi, mutta on tärkeää tietää, mikä on pääkuvasi. Jotta tiedät sen, sinun on ensin tiedettävä, mikä on pääkysymyksesi. Selitin sen jo toisessa artikkelissa:

Eri tyylien merkitys

Meille on erittäin tärkeää, että käyttäjämme voivat nauttia kaikista ominaisuuksistamme. Näin graafinen tiivistelmäsi näyttää erittäin ammattimaiselta ja ainutlaatuiselta. Blogissamme olevien opetusohjelmien lisäksi meillä on youtube-kanava, jossa on video-ohjeita ja vinkkejä. Voimme katsoa hierarkiaa käsitteleviä videoita ymmärtääksemme paremmin, miten kuvituksia voidaan käyttää organisoidun virtauksen luomiseen ja yleisön huomion kiinnittämiseen.

https://www.youtube.com/watch?v=vpPH26E3fgQ

Joten jos tunnet olevasi valmis kokeilemaan sitä, voit aloittaa nyt ilmaiseksi! Voit myös lähettää meille luomuksesi, jotta voimme nähdä, miten käyttäjät nauttivat Mind the Graph:stä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, olemme aina valmiita kuulemaan sinusta! Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä palautetta: contact@mindthegraph.com.

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit