Soms krijg ik e-mails van wetenschappers, ingenieurs, leraren en andere professionals die zeggen: Oh, ik hou van Mind the Graph, maar het is alleen voor levenswetenschappers. Inderdaad, dit is een veelgemaakte fout. Aanvankelijk richtten we ons op biologische en medische illustraties, maar we groeien en we willen wetenschappers in staat stellen om infographics te maken, buiten de biowetenschappen. Mind the Graph is een online infographic maker voor alle wetenschappers.

Daarom hebben we veel illustraties toegevoegd van techniek, landbouw, astronomie, agronomie, geologie, aardrijkskunde, menswetenschappen, computerwetenschappen, archeologie, natuurkunde en meer. Bekijk deze selectie van nieuwe illustraties:

post_archeologie

mineralogie

postgeologie

astronomie

postopleiding

 

Wilt u meer illustraties van uw wetenschappelijk gebied? Ja, dat kan. 

Mind the Graph: Een infographic maker voor wetenschappers. Alle wetenschappelijke gebieden inbegrepen. 

 

Bovendien maken we nieuwe illustraties op aanvraag. Dat betekent dat abonnees nieuwe illustraties kunnen aanvragen die enkele dagen na de aanvraag beschikbaar zijn. Als u denkt dat uw vakgebied meer illustraties nodig heeft, schrijf ons dan contact@mindthegraph.com

Neem ook gerust contact met ons op om uw feedback te geven. Wat is uw wetenschappelijk gebied? Welke illustraties mist u? Heeft u een favoriete illustratie? We horen graag van u.

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen