Nogle gange modtager jeg e-mails fra forskere, ingeniører, lærere og andre fagfolk, der siger: Åh, jeg elsker Mind the Graph, men det er kun for naturvidenskabsfolk. Det er faktisk en almindelig fejltagelse. I starten fokuserede vi på biologiske og medicinske illustrationer, men vi vokser, og vi ønsker at give forskere mulighed for at skabe infografik, der rækker ud over biovidenskaberne. Mind the Graph er en online infografikproducent for alle forskere.

Derfor har vi tilføjet mange illustrationer af ingeniørvidenskab, landbrug, astronomi, agronomi, geologi, geografi, humanvidenskab, datalogi, arkæologi, fysik og meget mere. Tag et kig på dette udvalg af nye illustrationer:

post_arkæologi

Mineralogi

post_geologi

astronomi

efter_uddannelse

 

Vil du have flere illustrationer af dit videnskabelige område? Ja, det kan du. 

Mind the Graph: En infografikproducent til forskere. Alle videnskabelige områder er inkluderet. 

 

Derudover skaber vi nye illustrationer on demand. Det betyder, at abonnenter kan anmode om nye illustrationer, som bliver tilgængelige få dage efter anmodningen. Hvis du mener, at dit område har brug for flere illustrationer, skal du bare skrive til os contact@mindthegraph.com

Du er også velkommen til at kontakte os for at sende din feedback. Hvad er dit videnskabelige område? Hvilke illustrationer mangler du? Har du en yndlingsillustration? Vi vil gerne høre fra dig.

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner