Ibland får jag e-post från forskare, ingenjörer, lärare och andra yrkesgrupper som säger: Åh, jag älskar Mind the Graph, men det är bara för naturvetare. Detta är faktiskt ett vanligt misstag. Från början fokuserade vi på biologiska och medicinska illustrationer, men vi växer och vi vill ge forskare möjlighet att skapa infografik, även utanför biovetenskaperna. Mind the Graph är en infografiktillverkare online för alla forskare.

Därför har vi lagt till många illustrationer inom teknik, jordbruk, astronomi, agronomi, geologi, geografi, humanvetenskap, datavetenskap, arkeologi, fysik och mycket mer. Ta en titt på detta urval av nya illustrationer:

post_arkeologi

mineralogi

post_geologi

astronomi

post_utbildning

 

Vill du ha fler illustrationer av ditt vetenskapliga område? Ja, det kan du. 

Mind the Graph: En infografikskapare för forskare. Alla vetenskapliga områden inkluderade. 

 

Dessutom skapar vi nya illustrationer på begäran. Det innebär att prenumeranter kan beställa nya illustrationer som blir tillgängliga några dagar efter beställningen. Om du tycker att ditt område behöver fler illustrationer kan du skriva till oss på contact@mindthegraph.com

Du är också välkommen att kontakta oss för att skicka din feedback. Vilket är ditt vetenskapliga område? Vilka illustrationer saknar du? Har du någon favoritillustration? Vi vill gärna höra från dig.

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar