Μερικές φορές, λαμβάνω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από επιστήμονες, μηχανικούς, εκπαιδευτικούς και άλλους επαγγελματίες που λένε: αλλά είναι μόνο για επιστήμονες της ζωής. Πράγματι, αυτό είναι ένα συνηθισμένο λάθος. Αρχικά, επικεντρωθήκαμε στις βιολογικές και ιατρικές απεικονίσεις, αλλά μεγαλώνουμε και θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους επιστήμονες να δημιουργούν infographics, πέρα από τις επιστήμες της ζωής. Το Mind the Graph είναι ένας διαδικτυακός δημιουργός infographic για όλους τους επιστήμονες.

Ως εκ τούτου, έχουμε προσθέσει πολλές εικόνες από τη μηχανική, τη γεωργία, την αστρονομία, τη γεωπονία, τη γεωλογία, τη γεωγραφία, τις επιστήμες του ανθρώπου, τις επιστήμες των υπολογιστών, την αρχαιολογία, τη φυσική και πολλά άλλα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτή την επιλογή νέων εικονογραφήσεων:

post_archeology

ορυκτολογία

post_geology

αστρονομία

post_education

 

Θέλετε περισσότερες απεικονίσεις του επιστημονικού σας πεδίου; Ναι, μπορείτε. 

Mind the Graph: Ένας δημιουργός infographic για επιστήμονες. Συμπεριλαμβάνονται όλα τα επιστημονικά πεδία. 

 

Επιπλέον, δημιουργούμε νέες εικονογραφήσεις κατά παραγγελία. Αυτό σημαίνει ότι οι συνδρομητές μπορούν να ζητήσουν νέες εικονογραφήσεις που γίνονται διαθέσιμες λίγες ημέρες μετά την αίτηση. Αν πιστεύετε ότι ο τομέας σας χρειάζεται περισσότερες εικονογραφήσεις, απλά γράψτε μας στο contact@mindthegraph.com.

Επίσης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να στείλετε τα σχόλιά σας. Ποιος είναι ο επιστημονικός σας τομέας; Ποιες απεικονίσεις σας λείπουν; Έχετε κάποια αγαπημένη εικονογράφηση; Θέλουμε να σας ακούσουμε.

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα