Wil je zichtbaarheid krijgen voor je onderzoek, maar weet je niet hoe? Nou, het kan inderdaad best lastig zijn.

I Ik ben ook wetenschapper, dus ik begrijp de problemen die we hebben met het communiceren van wetenschappelijke bevindingen. Ik heb altijd gedroomd van een "Science Facebook" waarin we resultaten en nieuwe bevindingen op een meer visuele manier kunnen delen. Gek? Nou, dit is een beetje het idee achter Mind the Graph.

Ok, je weet dus al dat Mind the Graph wetenschappers in staat wil stellen hun eigen grafische samenvattingen te maken - zonder hulp van ontwerpers.

Geweldig, maar op ons platform heb je ook je eigen profiel. Op je profiel kun je beslissen of je creaties openbaar of privé zijn. Hier is de knop die je kunt vinden bij "Mijn creaties" sessie:

Krijg bij ons zichtbaarheid voor uw onderzoek!

De creaties die u openbaar wilt hebben, kunt u aanpassen door titels, beschrijvingen en trefwoorden in te voeren. Daarna worden uw creaties automatisch geïndexeerd op Google en kunnen ze online worden gevonden!

Je wist niet eens dat je een profiel had bij Mind the Graph? Geen zorgen, ik zal het stap voor stap uitleggen.

1. Ga naar uw profiel en werk uw persoonlijke gegevens bij

Je kunt je eigen foto en persoonlijke informatie aanpassen. Zo kunnen andere wetenschappers zien wie je bent en wat je op Mind the Graph hebt gedaan.

Krijg bij ons zichtbaarheid voor uw onderzoek!

2. Alleen uw publieke creaties zullen beschikbaar zijn op uw profiel

Voor elke publieke creatie kunt u de informatie aanpassen zoals u wilt! Maar zorg ervoor dat je goed de woorden kiest om je creatie te beschrijven - op die manier zal de indexering door Google efficiënter verlopen en krijg je gemakkelijker zichtbaarheid.

Krijg bij ons zichtbaarheid voor uw onderzoek!

 

Krijg bij ons zichtbaarheid voor uw onderzoek!

3. Je bent klaar om te gaan!

U kunt uw profiel gebruiken om te delen met collega's of om uw werk te tonen als een online presentatie. Een geweldig voorbeeld dat we hebben is een grafisch abstract van het Zika virus uit de paper "Zika-virus verstoort de groei van menselijke neurosferen en hersenorganoïden"gepubliceerd in Science Magazine en gemaakt op het Mind the Graph platform.

Krijg bij ons zichtbaarheid voor uw onderzoek!

Krijg bij ons zichtbaarheid voor uw onderzoek!

Worstel je nog een beetje met het maken van je eigen creaties? Dat is oké, we hebben iets om je een handje te helpen.Krijg bij ons zichtbaarheid voor uw onderzoek!

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen