Haluatko saada näkyvyyttä tutkimuksellesi, mutta et tiedä miten? No, se voi todellakin olla melko hankalaa.

I Olen myös tiedemies, joten ymmärrän, miten vaikeaa on kertoa tieteellisistä tuloksista. Olen aina haaveillut "tiede-Facebookista", jossa voisimme jakaa tuloksia ja uusia havaintoja visuaalisemmalla tavalla. Hullua? No, tämä on tavallaan Mind the Graph:n taustalla oleva ajatus.

Tiedät jo, että Mind the Graph haluaa auttaa tutkijoita tekemään omia graafisia tiivistelmiä ilman ammattilaisten apua.

Mahtavaa, mutta meidän alustallamme sinulla on myös oma profiili. Profiilissasi voit päättää, ovatko luomuksesi julkisia vai yksityisiä. Tässä on painike, jonka löydät "Omat luomukset" -sessiosta:

Hanki näkyvyyttä tutkimuksellesi kanssamme!

Julkisiksi haluamiasi luomuksia voi muokata lisäämällä niihin otsikoita, kuvauksia ja avainsanoja. Tämän jälkeen luomuksesi indeksoidaan automaattisesti Googleen ja ne löytyvät verkosta!

Etkö edes tiennyt, että sinulla on profiili Mind the Graph:ssä? Ei hätää, selitän sen vaihe vaiheelta.

1. Mene profiiliisi ja päivitä henkilökohtaiset tietosi

Voit mukauttaa oman kuvasi ja henkilökohtaiset tietosi. Näin muut tutkijat näkevät, kuka olet ja mitä olet tehnyt Mind the Graph:ssä.

Hanki näkyvyyttä tutkimuksellesi kanssamme!

2. Vain julkiset luomuksesi ovat saatavilla profiilissasi.

Voit mukauttaa tiedot jokaisen julkisen luomuksen osalta haluamallasi tavalla! Varmista kuitenkin, että valitset hyvin sanat kuvaamaan luomustasi - näin Googlen indeksointi on tehokkaampaa ja saat helpommin näkyvyyttä.

Hanki näkyvyyttä tutkimuksellesi kanssamme!

 

Hanki näkyvyyttä tutkimuksellesi kanssamme!

3. Olet valmis lähtemään!

Voit käyttää profiiliasi kollegoiden kanssa jakamiseen tai työsi esittelyyn verkossa. Hämmästyttävä esimerkki on Zika-viruksen graafinen tiivistelmä artikkelista "Zika-virus heikentää ihmisen neurosfäärien ja aivojen organoidien kasvua.", joka on julkaistu Science Magazinessa ja tehty Mind the Graph-alustalla.

Hanki näkyvyyttä tutkimuksellesi kanssamme!

Hanki näkyvyyttä tutkimuksellesi kanssamme!

Oletko vielä hieman vaikeuksissa omien luomusten tekemisen kanssa? Ei se mitään, meillä on jotain, joka auttaa sinua.Hanki näkyvyyttä tutkimuksellesi kanssamme!

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit