At være forsker betyder, at man skal være opdateret på alt om videnskab. Hvor ofte læser du nyheder om videnskab? For at give dig en hånd med det - og også fordi det er sjovt - er her nogle seje nyheder, som du måske er interesseret i!

Fordyb dig i junglen med en vild 360-graders video

360-graders videoer er en ny teknologitrend. Det er en fantastisk opdatering af videoer og åbner en ny dør til interaktiv information. Så hvorfor ikke bruge det til videnskab?

Seje videnskabsnyheder: Du har brug for denne pause

Den nye BBC-serie Planet Earth II lover, ligesom Planet Earth, der kom før den, at tage dig dybt ind i den naturlige verden til steder, som mennesker uden multimillionbudgetter aldrig ville kunne betræde - Wired

Se luftforurening flyde over planeten i realtid

Fantastisk - og skræmmende - måde at se, hvordan den arktiske pol står over for globale klimaforandringer. NASA siger, at mange globale klimamodeller forudsiger, at Arktis vil være isfri i det mindste en del af året inden udgangen af det 21. århundrede.

Seje videnskabsnyheder: Du har brug for denne pause

Dataforskeren Yann Boquillod fra Beijing var bekymret for, hvordan denne forurening påvirkede hans familie, og han grundlagde AirVisual Earth, et online luftforureningskort, der bruger data fra satellitter og mere end 8000 målestationer til at vise den globale luftforurening i realtid. - Videnskabsmagasin

CRISPR-genredigering testet i et menneske for første gang

Kan du huske i begyndelsen af året, da genredigering blev tilladt i Storbritannien? Det var første gang, et vestligt land fik tilladelse til at arbejde med genredigering!

Seje videnskabsnyheder: Du har brug for denne pause

Tidligere kliniske forsøg med celler redigeret med en anden teknik har begejstret klinikere. Introduktionen af CRISPR, som er enklere og mere effektiv end andre teknikker, vil sandsynligvis accelerere kapløbet om at få genredigerede celler ind i klinikken verden over - Nature Journal

Ret sejt, ikke? Hvis du vil læse flere videnskabsnyheder og andre seje ting, skal du bare fortsætte med at læse vores blog!

Seje videnskabsnyheder: Du har brug for denne pause

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner