A fi om de știință înseamnă să fii la curent cu tot ce ține de știință. Cât de des citiți știri științifice? Ei bine, pentru a vă da o mână de ajutor în acest sens - și, de asemenea, pentru că este distractiv - iată câteva știri interesante care v-ar putea interesa!

Cufundă-te în junglă cu un videoclip sălbatic la 360 de grade

Videoclipurile la 360 de grade reprezintă o nouă tendință tehnologică. Este o actualizare excelentă a videoclipurilor și deschide o nouă ușă către informații interactive. Așadar, de ce să nu o folosim pentru știință?

Știri științifice interesante: Aveți nevoie de această pauză

Noul serial BBC Planet Earth II, la fel ca și Planet Earth care l-a precedat, promite să te ducă în adâncul lumii naturale, în locuri pe care oamenii fără bugete de milioane de dolari nu le-ar putea călca niciodată - Wired

Urmăriți în timp real cum curge poluarea aerului pe planetă

Un mod uimitor - și terifiant - de a vedea cum se confruntă polul arctic cu schimbările climatice globale. NASA spune că multe modele climatice globale prevăd că Arctica va fi lipsită de gheață cel puțin o parte a anului înainte de sfârșitul secolului XXI.

Știri științifice interesante: Aveți nevoie de această pauză

Îngrijorat de modul în care această poluare îi afecta familia, Yann Boquillod, cercetător de date cu sediul la Beijing, a fondat AirVisual Earth, o hartă online a poluării atmosferice care utilizează date de la sateliți și de la peste 8000 de stații de monitorizare pentru a afișa în timp real poluarea atmosferică globală. - Revista Science

Editarea genetică CRISPR, testată pentru prima dată pe o persoană

Vă amintiți începutul anului când editarea genelor a fost permisă în Marea Britanie? A fost pentru prima dată când o țară occidentală a obținut permisiunea de a lucra cu editarea genetică!

Știri științifice interesante: Aveți nevoie de această pauză

Testele clinice anterioare care au folosit celule editate printr-o tehnică diferită au entuziasmat clinicienii. Introducerea CRISPR, care este mai simplă și mai eficientă decât alte tehnici, va accelera, probabil, cursa pentru introducerea în clinică a celulelor modificate genetic în întreaga lume - Nature Journal

Destul de tare, nu? Dacă vrei să citești mai multe știri științifice și alte lucruri interesante, continuă să citești blogul nostru!

Știri științifice interesante: Aveți nevoie de această pauză

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane