Hallo, wissenschafts liebhaber! Тази седмица Mind the Graph е в Германия и един германски блог писа за нас! Можем да очакваме големи неща от немския пазар!

немски блог

Signaut пише за идеята зад Mind the Graph и как тя свързва науката и дизайна. Освен това те подчертаха, че Mind the Graph изследва област на пазара, която никога не е била проучвана досега:

"Mind the Graph е намерила кът, който все още не е бил разгледан от съществуващия пазар: учени, изследователи, иновационни организации и университети. Mind the Graph подобрява проучванията и представянето на резултатите по начин, по който да достигне до конкретна аудитория по бърз начин. По този начин използването на Mind the Graph означава да се получи по-голямо внимание от страна на научните списания." Преведено от оригиналната публикация.

Стартирането на нов бизнес и намирането на начин да достигнем до аудиторията ни беше предизвикателство. Въпреки това с всеки изминал ден сме все по-сигурни в ролята си в комуникацията на науката. Също така имаме невероятни потребители, които се интересуват от това да получат по-голяма видимост за своите изследвания и да публикуват по-добри статии. По тази тема Сигнаут коментира и историята на Mind the Graph и докъде сме стигнали:

"Потребителите на тази платформа са от отлични университети като Станфордския университет, Харвард и Лондонския университет. Инфографиките, направени в Mind the Graph, могат да бъдат открити в проучванията и презентациите на потребителите. Една от най-важните инфографики, направени с помощта на Mind the Graph, е за връзката между вируса Зика и микроцефалията, достъпна в интернет." Преведено от оригиналната публикация.

Нашият главен изпълнителен директор Фабрисио Памплона коментира германския пазар и неговото значение за Mind the Graph. Можем да очакваме страхотни неща от това пътуване до Германия!

AAEAAQAAAAAAAALwAAAAAAJDhlNzg3ODNkLTEwM2YtNGI1OS1hZDk0LWQ0NTQxOWQ0NjJNA"Германия вече се превърна във важен пазар за нас. По време на бизнес пътуването си ще представим на място платформата и услугите, ще обясним проблемите и, разбира се, ще популяризираме марката." Д-р Фабрисио Памплона

 

Mind the Graph предлага решение за учените, които се затрудняват да споделят информация по ефективен начин: научни инфографики. Разгледайте нашата платформа!

германски пазар

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони