Deze tutorial video laat zien hoe je een infographic te maken op Mind the Graph. De infographic templates aan onze gebruikers, zodat ze niet hoeven te beginnen vanaf een leeg canvas. Is de beste manier om tijd te besparen en iets opvallends te maken.

Leer in onderstaande tutorial video hoe je een infographic maakt in Mind the Graph. Het onderwerp van de week is "kaart".

Tutorial video over het maken van een aantrekkelijke infographic met wetenschappelijke illustraties op Mind the Graphde infografiemaker voor wetenschappers en academici. Wij veranderen wetenschappers in ontwerpers om hun impact!

Het is heel eenvoudig om de infografiemaker te gebruiken, zoals je kunt zien in onze instructievideo.

Kies de beste illustraties uit uw vakgebied, verander kleuren en achtergrond en maak een unieke en mooie infographic. De zelfstudievideo bevat visuele tips om u te helpen kleuren, illustraties en grafieken te gebruiken om uw gegevens om te zetten in visuals die een duidelijk verhaal vertellen.

Als u een abonnee bent ga naar onze galerij en kies de beste sjabloon voor u, klik erop en begin met het maken van uw infographic. U kunt ook een sjabloon selecteren in uw werkruimte. Zo kunt u verschillende stijlen uitproberen en uw favoriet selecteren. Als u geen abonnee bent, kunt u de sjablonen gebruiken als inspiratie voor uw creatie of een paar dollar investeren. om toegang te krijgen tot alle grafiekfuncties.

Mind the Graph is een online platform om wetenschappelijke infographics, presentaties en grafische samenvattingen te maken. Leer hoe je de verschillende illustraties kunt gebruiken in je grafische samenvatting.

Om meer mooie sjablonen te zien: https://mindthegraph.com/templates/

Om Mind the Graph gratis te gebruiken: https://mindthegraph.com/

Om te leren hoe je een infographic maakt: https://goo.gl/MYBmRd.

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen