This tutorial video shows you how to create an infographic on Mind the Graph. The infographic templates to our users so they don’t need to start from a blank canvas. Is the best way to save time and create something eye-catching.

Learn in the tutorial video below how to create an infographic in Mind the Graph. The topic of the week is “map”.

Opplæringsvideo om hvordan du lager en attraktiv infografikk med vitenskapelige illustrasjoner på Mind the Graph, infografikkprodusenten for forskere og akademikere. Vi forvandler forskere til designere for å styrke innvirkning!

Det er veldig enkelt å bruke infographic maker, som du kan se i opplæringsvideoen vår.

Velg de beste illustrasjonene fra ditt fagområde, endre farger og bakgrunn og lag en unik og vakker infografikk. I opplæringsvideoen får du visuelle tips som hjelper deg med å bruke farger, illustrasjoner og diagrammer til å forvandle dataene dine til bilder som forteller en tydelig historie.

Hvis du bare er abonnent gå til galleriet vårt og velg den beste malen for deg, klikk på den og begynn å lage infografikken. Du kan også velge en mal i arbeidsområdet ditt. På denne måten kan du prøve forskjellige stiler og velge din favoritt. Hvis du ikke er abonnent, kan du bruke malene som inspirasjon eller investere noen kroner i dem. for å få tilgang til alle funksjonene i grafen.

Mind the Graph er en nettbasert plattform for å lage vitenskapelig infografikk, presentasjoner og grafiske sammendrag. Lær hvordan du bruker de ulike illustrasjonene i det grafiske sammendraget ditt.

For å se flere flotte maler: https://mindthegraph.com/templates/

For å begynne å bruke Mind the Graph gratis: https://mindthegraph.com/

For å lære å lage infografikk: https://goo.gl/MYBmRd.

logo-abonnement

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Eksklusivt innhold av høy kvalitet om effektiv visuell
kommunikasjon innen vitenskap.

- Eksklusiv guide
- Tips om design
- Vitenskapelige nyheter og trender
- Veiledninger og maler