Acest tutorial video vă arată cum să creați un infografic pe Mind the Graph. Șabloanele de infografice pentru utilizatorii noștri, astfel încât să nu fie nevoie să pornească de la o pânză albă. Este cel mai bun mod de a economisi timp și de a crea ceva atrăgător.

Aflați în tutorialul video de mai jos cum să creați un infografic în Mind the Graph. Tema săptămânii este "harta".

Tutorial video despre cum să creezi un infografic atractiv cu ilustrații științifice pe Mind the Graph, creatorul de infografice pentru oamenii de știință și cadrele universitare. Noi transformăm oamenii de știință în designeri pentru a le stimula impact!

Este foarte simplu să folosești infograficul, după cum poți vedea în tutorialul nostru video.

Alegeți cele mai bune ilustrații din domeniul dumneavoastră, schimbați culorile și fundalul și creați un infografic unic și frumos. Tutorialul video conține sfaturi vizuale pentru a vă ajuta să folosiți culorile, ilustrațiile și diagramele pentru a transforma datele dvs. în elemente vizuale care spun o poveste clară.

Dacă sunteți abonat doar du-te la galeria noastră și alegeți cel mai bun șablon pentru dvs., faceți clic pe el și începeți să creați infograficul. De asemenea, puteți selecta un șablon în interiorul spațiului dvs. de lucru. În acest fel, puteți încerca diferite stiluri și să vă selectați preferatul. Dacă nu sunteți abonat, puteți folosi șabloanele ca sursă de inspirație pentru creația dvs. sau puteți investi câțiva dolari pentru a avea acces la toate caracteristicile grafice.

Mind the Graph este o platformă online pentru crearea de infografice științifice, prezentări și rezumate grafice. Aflați cum să utilizați diferitele ilustrații în rezumatul dvs. grafic.

Pentru a vedea mai multe șabloane frumoase: https://mindthegraph.com/templates/

Pentru a începe să utilizați Mind the Graph gratuit: https://mindthegraph.com/

Pentru a învăța cum să realizați un infografic: https://goo.gl/MYBmRd.

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane