Den här instruktionsvideon visar hur du skapar en infografik på Mind the Graph. Infografikmallarna till våra användare så att de inte behöver börja från en tom duk. Det är det bästa sättet att spara tid och skapa något iögonfallande.

I instruktionsvideon nedan kan du lära dig hur du skapar en infografik i Mind the Graph. Veckans tema är "karta".

Handledningsvideo om hur du skapar en attraktiv infografik med vetenskapliga illustrationer på Mind the Graph, infografikskaparen för forskare och akademiker. Vi gör forskare till designers för att öka deras påverkan!

Det är mycket enkelt att använda infographic maker, vilket du kan se i vår instruktionsvideo.

Välj de bästa illustrationerna från ditt område, ändra färger och bakgrund och skapa en unik och vacker infografik. Handledningsvideon innehåller visuella tips som hjälper dig att använda färger, illustrationer och diagram för att omvandla dina data till bilder som berättar en tydlig historia.

Om du bara är prenumerant gå till vårt galleri och välj den mall som passar dig bäst, klicka på den och börja skapa din infografik. Du kan också välja en mall i din arbetsyta. På så sätt kan du prova olika stilar och välja din favorit. Om du inte är prenumerant kan du använda mallarna som inspiration till ditt skapande eller investera några dollar för att få tillgång till alla graffunktioner.

Mind the Graph är en onlineplattform för att skapa vetenskaplig infografik, presentationer och grafiska sammanfattningar. Lär dig hur du använder de olika illustrationerna i ditt grafiska abstract.

För att se fler vackra mallar: https://mindthegraph.com/templates/

För att börja använda Mind the Graph gratis: https://mindthegraph.com/

För att lära dig hur man gör en infografik: https://goo.gl/MYBmRd.

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar