Αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο σας δείχνει πώς να δημιουργήσετε ένα infographic στο Mind the Graph. Τα πρότυπα infographic στους χρήστες μας, ώστε να μην χρειάζεται να ξεκινήσουν από έναν κενό καμβά. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο και να δημιουργήσετε κάτι εντυπωσιακό.

Μάθετε στο παρακάτω εκπαιδευτικό βίντεο πώς να δημιουργήσετε ένα infographic στο Mind the Graph. Το θέμα της εβδομάδας είναι ο "χάρτης".

Εκπαιδευτικό βίντεο για το πώς να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό infographic με επιστημονικές απεικονίσεις στο Mind the Graph, ο δημιουργός infographic για επιστήμονες και ακαδημαϊκούς. Μετατρέπουμε τους επιστήμονες σε σχεδιαστές για να ενισχύσουμε τις αντίκτυπο!

Η χρήση του infographic maker είναι πολύ απλή, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο με το σεμινάριό μας.

Επιλέξτε τις καλύτερες απεικονίσεις από τον τομέα σας, αλλάξτε χρώματα και φόντο και δημιουργήστε ένα μοναδικό και όμορφο infographic. Το εκπαιδευτικό βίντεο έχει οπτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε χρώματα, εικονογραφήσεις και διαγράμματα για να μετατρέψετε τα δεδομένα σας σε οπτικά στοιχεία που αφηγούνται μια ξεκάθαρη ιστορία.

Εάν είστε συνδρομητής απλά μεταβείτε στην γκαλερί μας και επιλέξτε το καλύτερο πρότυπο για εσάς, κάντε κλικ σε αυτό και ξεκινήστε να δημιουργείτε το infographic σας. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο μέσα στο χώρο εργασίας σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ και να επιλέξετε το αγαπημένο σας. Αν δεν είστε συνδρομητής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα ως έμπνευση για τη δημιουργία σας ή να επενδύσετε μερικά δολάρια για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του γραφήματος.

Το Mind the Graph είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα για τη δημιουργία επιστημονικών infographics, παρουσιάσεων και γραφικών περιλήψεων. Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις διάφορες απεικονίσεις στη γραφική σας περίληψη.

Για να δείτε περισσότερα όμορφα πρότυπα: https://mindthegraph.com/templates/

Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Mind the Graph δωρεάν: https://mindthegraph.com/

Για να μάθετε πώς να φτιάχνετε ένα infographic: https://goo.gl/MYBmRd.

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα