Denne instruktionsvideo viser dig, hvordan du opretter en infografik på Mind the Graph. Infografikskabelonerne til vores brugere, så de ikke behøver at starte fra et blankt lærred. Det er den bedste måde at spare tid og skabe noget iøjnefaldende på.

Lær i vejledningsvideoen nedenfor, hvordan du opretter en infografik i Mind the Graph. Ugens emne er "kort".

Vejledningsvideo om, hvordan man skaber en attraktiv infografik med videnskabelige illustrationer på Mind the GraphInfographic Maker til forskere og akademikere. Vi gør forskere til designere for at booste deres påvirkning!

Det er meget enkelt at bruge infographic maker, som du kan se i vores vejledningsvideo.

Vælg de bedste illustrationer fra dit felt, skift farver og baggrund, og skab en unik og smuk infografik. Vejledningsvideoen har visuelle tips, der hjælper dig med at bruge farver, illustrationer og diagrammer til at forvandle dine data til visuelle billeder, der fortæller en klar historie.

Hvis du kun er abonnent Gå til vores galleri og vælg den bedste skabelon til dig, klik på den, og begynd at lave din infografik. Du kan også vælge en skabelon i dit arbejdsområde. På den måde kan du prøve forskellige stilarter og vælge din favorit. Hvis du ikke er abonnent, kan du bruge skabelonerne som inspiration til din kreation eller investere et par dollars. for at få adgang til alle grafens funktioner.

Mind the Graph er en online platform til at lave videnskabelige infografikker, præsentationer og grafiske abstracts. Lær, hvordan du bruger de forskellige illustrationer i dit grafiske abstract.

For at se flere smukke skabeloner: https://mindthegraph.com/templates/

For at begynde at bruge Mind the Graph gratis: https://mindthegraph.com/

Sådan lærer du at lave en infografik: https://goo.gl/MYBmRd.

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner