Hallo daar, vandaag breng ik goed nieuws! Zoals je misschien weet, bieden we infographics en grafische samenvattingen sjablonen, zodat je niet vanaf een leeg canvas hoeft te beginnen. Beginnen met een creatie met behulp van een sjabloon bespaart veel tijd, toch? Het helpt ook als je geen inspiratie hebt om een nieuw ontwerp te maken. Dus naast infographicsjablonen kunt u nu ook presentatiedia's vinden in onze galerij. Het is nu veel gemakkelijker om kleuren, illustraties en verschillende elementen in een presentatie te combineren.

Als arts, wetenschapper of zakenman weet u wellicht dat presentaties erbij horen. Of je het nu leuk vindt of niet, goed communiceren is essentieel om succesvol te zijn.

Uw gegevens verdienen een professionele en aantrekkelijke presentatie

Stop hiermee:

tips-wetenschappelijke-presentatie-768x691

En begin dit te doen:

tips-wetenschappelijke-presentatie-768x691

Ik heb al een tutorial geschreven om je te helpen bij het maken van wetenschappelijke presentaties. Dus bekijk de handleiding, kies het sjabloon dat je het leukst vindt en ga aan de slag om je resultaten aan de wereld te tonen!

U kunt alle sjablonen bekijken op Mind the Graphmaar laat me je een spoiler geven:

 

giphy (16)

En andere optie:

 

giphy (17)

Al deze illustraties gebruikt in de presentaties zijn beschikbaar op Mind the Graph. Het zijn ook slechts inspiraties. Als je wilt, kun je de illustraties vervangen door andere uit jouw vakgebied. Ben je klaar om te beginnen?

let op de grafiek wetenschappelijke illustraties

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen