Hei, tänään tuon hyviä uutisia! Kuten ehkä tiedät, tarjoamme infografiikkamalleja ja graafisia tiivistelmiä, joten sinun ei tarvitse aloittaa tyhjältä kankaalta. Luomisen aloittaminen mallin avulla säästää paljon aikaa, eikö niin? Se auttaa myös silloin, kun sinulla ei ole inspiraatiota uuden mallin luomiseen. Infografiikkamallien lisäksi löydät siis nyt esitysdioja galleriastamme. Nyt on paljon helpompaa yhdistää värejä, kuvituksia ja erilaisia elementtejä esitykseen.

Lääkärinä, tiedemiehenä tai liikemiehenä tiedät ehkä, että esitykset ovat osa työtäsi. Pidit siitä tai et, hyvä viestintä on välttämätöntä menestymisen kannalta.

Tietosi on syytä esittää ammattimaisesti ja houkuttelevasti.

Lopeta tämä:

vinkkejä tieteelliseen esitykseen-768x691

Ja aloita tämä:

vinkkejä tieteelliseen esitykseen-768x691

Kirjoitin jo oppaan, joka auttaa sinua luomaan tieteellisiä esityksiä. Tutustu siis ohjeeseen, valitse malli, josta pidät eniten, ja näytä tuloksesi maailmalle!

Voit tarkistaa kaikki mallit Mind the Graph-sivustolta., mutta annan teille hieman spoileria:

 

giphy (16)

Ja toinen vaihtoehto:

 

giphy (17)

Kaikki esityksissä käytetyt kuvat ovat saatavilla Mind the Graph-sivustolla. Lisäksi ne ovat vain inspiraatioita. Voit halutessasi vaihtaa kuvitukset muihin oman alasi kuvituksiin. Oletko valmis aloittamaan?

mind the graph tieteelliset kuvitukset

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit