Hej, i dag har jeg gode nyheder! Som du måske ved, tilbyder vi skabeloner til infografik og grafiske abstracts, så du ikke behøver at starte fra et blankt lærred. At starte en kreation med en skabelon sparer en masse tid, ikke? Det hjælper også, når du ikke har inspiration til at skabe et nyt design. Så udover infografikskabeloner kan du nu også finde præsentationsslides i vores galleri. Nu er det meget nemmere at kombinere farver, illustrationer og forskellige elementer i en præsentation.

Som læge, videnskabsmand eller forretningsmand ved du måske, at præsentationer er en del af jobbet. Uanset om man kan lide det eller ej, er det vigtigt at kommunikere godt for at få succes.

Dine data fortjener at blive præsenteret på en professionel og attraktiv måde.

Hold op med det her:

tips-videnskabelig-præsentation-768x691

Og begynd at gøre dette:

tips-videnskabelig-præsentation-768x691

Jeg har allerede skrevet en vejledning, der hjælper dig med at lave videnskabelige præsentationer. Så tjek vejledningen, vælg den skabelon, du bedst kan lide, og gå i gang med at vise dine resultater til verden!

Du kan se alle skabelonerne på Mind the GraphMen lad mig give dig en spoiler:

 

giphy (16)

Og en anden mulighed:

 

giphy (17)

Alle de illustrationer, der er brugt i præsentationerne, er tilgængelige på Mind the Graph. De er også kun inspiration. Hvis du har lyst, kan du udskifte illustrationerne med andre fra dit felt. Er du klar til at gå i gang?

Husk grafen videnskabelige illustrationer

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner