Bună ziua, astăzi vă aduc vești bune! După cum probabil știți, vă punem la dispoziție șabloane de infografice și rezumate grafice, așa că nu trebuie să porniți de la o pânză albă. Să începi o creație folosind un șablon economisește mult timp, nu-i așa? De asemenea, te ajută atunci când nu ai inspirație pentru a crea un nou design. Așadar, pe lângă șabloanele de infografice, acum puteți găsi și slide-uri de prezentare în galeria noastră. Acum este mult mai ușor să combinați culori, ilustrații și diferite elemente într-o prezentare.

În calitate de medic, om de știință sau om de afaceri, este posibil să știți că prezentările fac parte din activitatea dumneavoastră. Fie că vă place sau nu, este esențial să comunicați bine pentru a avea succes.

Datele dvs. merită să fie prezentate într-un mod profesionist și atractiv.

Nu mai face asta:

sfaturi-prezentare-științifică-768x691

Și începeți să faceți asta:

sfaturi-prezentare-științifică-768x691

Am scris deja un tutorial pentru a vă ajuta să creați prezentări științifice. Așadar, consultați tutorialul, alegeți șablonul care vă place cel mai mult și mergeți mai departe pentru a arăta lumii rezultatele voastre!

Puteți verifica toate șabloanele pe Mind the Graph, dar permiteți-mi să vă dau câteva spoilere:

 

giphy (16)

Și altă opțiune:

 

giphy (17)

Toate aceste ilustrații folosite în prezentări sunt disponibile pe Mind the Graph. De asemenea, acestea sunt doar surse de inspirație. Dacă doriți, puteți schimba ilustrațiile cu altele din domeniul dumneavoastră. Sunteți gata să începeți?

țineți cont de graficul ilustrațiilor științifice

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane