Γεια σας, σήμερα σας φέρνω καλά νέα! Όπως ίσως γνωρίζετε, παρέχουμε πρότυπα infographics και γραφικών περιλήψεων, ώστε να μην χρειάζεται να ξεκινήσετε από έναν κενό καμβά. Ξεκινώντας μια δημιουργία χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο εξοικονομείτε πολύ χρόνο, σωστά; Επίσης, βοηθάει όταν δεν έχετε έμπνευση για να δημιουργήσετε ένα νέο σχέδιο. Έτσι, εκτός από τα πρότυπα infographics, τώρα μπορείτε να βρείτε και διαφάνειες παρουσιάσεων στη γκαλερί μας. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να συνδυάσετε χρώματα, εικονογραφήσεις και διαφορετικά στοιχεία σε μια παρουσίαση.

Ως γιατρός, επιστήμονας ή επιχειρηματίας, ίσως γνωρίζετε ότι οι παρουσιάσεις είναι μέρος της δουλειάς σας. Είτε σας αρέσει είτε όχι, η καλή επικοινωνία είναι απαραίτητη για να είστε επιτυχημένοι.

Τα δεδομένα σας αξίζει να παρουσιάζονται με επαγγελματικό και ελκυστικό τρόπο.

Σταμάτα να το κάνεις αυτό:

συμβουλές-επιστημονική-παρουσίαση-768x691

Και αρχίστε να κάνετε αυτό:

συμβουλές-επιστημονική-παρουσίαση-768x691

Έχω ήδη γράψει ένα σεμινάριο για να σας βοηθήσω να δημιουργήσετε επιστημονικές παρουσιάσεις. Ελέγξτε λοιπόν το σεμινάριο, επιλέξτε το πρότυπο που σας αρέσει περισσότερο και προχωρήστε για να δείξετε τα αποτελέσματά σας στον κόσμο!

Μπορείτε να ελέγξετε όλα τα πρότυπα στο Mind the Graph, αλλά επιτρέψτε μου να σας δώσω κάποιο spoiler:

 

giphy (16)

Και άλλη επιλογή:

 

giphy (17)

Όλες αυτές οι εικόνες που χρησιμοποιήθηκαν στις παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες στο Mind the Graph. Επίσης, αποτελούν απλώς έμπνευση. Αν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε τις εικονογραφήσεις με άλλες από τον τομέα σας. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

mind the graph επιστημονικές απεικονίσεις

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα