Μια επιστημονική παρουσίαση είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος στην Επιστήμη για να παρουσιάσουμε τις ανακαλύψεις μας. Επίσης, για τους καθηγητές και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, το να είναι σε θέση να φτιάξουν μια καλή παρουσίαση μπορεί να είναι το κλειδί για την επιτυχία ή την αποτυχία σε μια αίθουσα γεμάτη κόσμο.

Δεν γίνεται ευκολότερο να τραβήξετε την προσοχή του κοινού, ενώ προσπαθείτε να μεταδώσετε σημαντικές πληροφορίες. Έτσι, η εξεύρεση νέων και δημιουργικών τρόπων για την πραγματοποίηση μιας παρουσίασης είναι η μόνη επιλογή που έχουν οι επιστήμονες.επιστημονική παρουσίασηΈριξε την πρώτη πέτρα που δεν τα παράτησε ποτέ και παρουσίασε το φτωχότερο slideshow που έχει δει ποτέ η Ιστορία του ανθρώπινου είδους. Δεν είναι ντροπή: οι επιστήμονες είναι σπουδαίοι στο να κάνουν μια έρευνα, αλλά οι παρουσιάσεις συχνά δεν είναι τόσο εύκολες. Ακολουθούν τα κύρια ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιστήμονες όταν προσπαθούν να φτιάξουν μια παρουσίαση:

  • Δεν μπορείτε να βρείτε τις επιστημονικές απεικονίσεις που χρειάζεστε
  • Δεν ξέρετε πώς να οργανώσετε όλες τις πληροφορίες που έχετε σε μια λογική γραμμή σκέψης
  • Δεν έχετε ιδέα για το σχεδιασμό ή ακόμη και για το ταίριασμα των χρωμάτων
  • Έχετε λίγο χρόνο για να τα κάνετε όλα

Αισθανόμαστε τον πόνο σας. Ωστόσο, δεν έχουν χαθεί όλα. Δεν με πιστεύετε; Δείτε την καταπληκτική επιστημονική παρουσίαση που έφτιαξε ένας από τους χρήστες μας χρησιμοποιώντας το Mind the Graph!

Το όνομά του είναι Καθηγητής Dr. Eduardo Luiz Moreira και εργάζεται στο Εργαστήριο Νευροεπιστημών και Συμπεριφοράς στο Universidade Federal de Santa Catarina, Βραζιλία. Ο Eduardo χρησιμοποίησε την ικανότητά του και τα πρότυπά μας για να ταιριάζει στις ανάγκες του και να δημιουργήσει μια απίστευτη παρουσίαση.

επιστημονική παρουσίαση
Καθηγητής Dr. Eduardo Luiz Moreira
επιστημονική παρουσίαση
Καθηγητής Dr. Eduardo Luiz Moreira

Τα πρότυπά μας είναι 100% επεξεργάσιμα και μπορείτε να προσθέσετε ή να διαγράψετε οποιαδήποτε εικονογράφηση για να δημιουργήσετε την τέλεια διαφάνεια για εσάς.

 

επιστημονική παρουσίαση
Καθηγητής Dr. Eduardo Luiz Moreira
επιστημονική παρουσίαση
Καθηγητής Dr. Eduardo Luiz Moreira

Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα από τα πρότυπα που διαθέτουμε. Αν έχετε ιδέες για νέα πρότυπα που θα θέλατε να δείτε στην πλατφόρμα μας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας!

Αισθάνεστε έτοιμοι να κάνετε την επόμενη επιστημονική σας παρουσίαση στο Mind the Graph; Τότε μην χάνετε άλλο χρόνο και ξεκινήστε!

logo-subscribe

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο

Αποκλειστικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας σχετικά με την αποτελεσματική οπτική
επικοινωνία στην επιστήμη.

- Αποκλειστικός οδηγός
- Συμβουλές σχεδιασμού
- Επιστημονικά νέα και τάσεις
- Σεμινάρια και πρότυπα