Een wetenschappelijke presentatie is de meest gebruikelijke manier in de wetenschap om onze ontdekkingen te tonen. Ook voor professoren en graduaatstudenten kan het vermogen om een goede presentatie te maken de sleutel zijn tot slagen of falen in een klas vol mensen.

Het wordt er niet eenvoudiger op om de aandacht van een publiek te trekken terwijl je belangrijke informatie probeert over te brengen. Het vinden van nieuwe en creatieve manieren om een presentatie te houden is dus de enige keuze die wetenschappers hebben.wetenschappelijke presentatieWerp de eerste steen die nooit opgaf en presenteerde de slechtste diavoorstelling ooit in de geschiedenis van de mensheid. Het is geen schande: wetenschappers zijn geweldig in het maken van een onderzoek, maar presentaties zijn vaak niet zo gemakkelijk. Dit zijn de belangrijkste problemen waarmee wetenschappers te maken krijgen als ze een presentatie proberen te maken:

  • Je kunt de wetenschappelijke illustraties die je nodig hebt niet vinden
  • Je weet niet hoe je alle informatie die je hebt in een logische lijn moet organiseren.
  • Je hebt geen idee van design of zelfs van bijpassende kleuren.
  • Je hebt een korte tijd om alles voor elkaar te krijgen

We voelen je pijn. Maar niet alles is verloren. Geloof je me niet? Bekijk de verbazingwekkende wetenschappelijke presentatie die een van onze gebruikers bouwde met Mind the Graph!

Zijn naam is Prof. Dr. Eduardo Luiz Moreira en hij werkt voor het Laboratorium voor Neurowetenschappen en Gedrag aan de Universidade Federal de Santa Catarina, Brazilië. Eduardo gebruikte zijn creativiteit en onze sjablonen om aan zijn behoeften te voldoen en een ongelooflijke presentatie te bouwen.

wetenschappelijke presentatie
Prof. Dr. Eduardo Luiz Moreira
wetenschappelijke presentatie
Prof. Dr. Eduardo Luiz Moreira

Onze sjablonen zijn 100% bewerkbaar en u kunt illustraties toevoegen of verwijderen om de perfecte dia voor u te maken.

 

wetenschappelijke presentatie
Prof. Dr. Eduardo Luiz Moreira
wetenschappelijke presentatie
Prof. Dr. Eduardo Luiz Moreira

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de sjablonen die we beschikbaar hebben. Als u ideeën heeft voor nieuwe sjablonen die u graag op ons platform zou willen zien, neem dan contact met ons op!

Ben je klaar voor je volgende wetenschappelijke presentatie op Mind the Graph? Verspil dan geen tijd meer en beginnen!

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen