En videnskabelig præsentation er den mest almindelige måde i videnskaben at vise vores opdagelser på. For professorer og studerende kan det at kunne lave en god præsentation også være nøglen til succes eller fiasko i et klasseværelse fyldt med mennesker.

Det bliver ikke nemmere at fange et publikums opmærksomhed, når man forsøger at levere vigtige oplysninger. Derfor er det eneste valg, forskere har, at finde nye og kreative måder at lave en præsentation på.videnskabelig præsentationKast den første sten, der aldrig gav op og præsenterede det dårligste diasshow, der nogensinde er set i menneskehedens historie. Det er ingen skam: Forskere er gode til at lave forskning, men præsentationer er ofte ikke så nemme. Her er de vigtigste problemer, som forskere står over for, når de forsøger at lave en præsentation:

  • Du kan ikke finde de videnskabelige illustrationer, du har brug for
  • Du ved ikke, hvordan du organiserer al den information, du har, i en logisk tankegang.
  • Du har ingen idé om design eller endda matchende farver
  • Du har kort tid til at få det hele gjort

Vi føler din smerte. Men alt er ikke tabt. Tror du ikke på mig? Se den fantastiske videnskabelige præsentation, som en af vores brugere byggede ved hjælp af Mind the Graph!

Hans navn er Prof. Dr. Eduardo Luiz Moreira og han arbejder for Neurosciences and Behaviour Laboratory på Universidade Federal de Santa Catarina, Brasilien. Eduardo brugte sin kreativitet og vores skabeloner til at opfylde sine behov og opbygge en fantastisk præsentation.

videnskabelig præsentation
Prof. Dr. Eduardo Luiz Moreira
videnskabelig præsentation
Prof. Dr. Eduardo Luiz Moreira

Vores skabeloner er 100% redigerbare, og du kan tilføje eller slette alle illustrationer for at skabe det perfekte slide til dig.

 

videnskabelig præsentation
Prof. Dr. Eduardo Luiz Moreira
videnskabelig præsentation
Prof. Dr. Eduardo Luiz Moreira

Dette er kun et par eksempler på de skabeloner, vi har til rådighed. Hvis du har ideer til nye skabeloner, som du gerne vil se på vores platform, skal du bare kontakte os!

Føler du dig klar til at lave din næste videnskabelige præsentation på Mind the Graph? Så spild ikke din tid længere og Kom godt i gang!

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner