Hej, idag kommer jag med goda nyheter! Som du kanske vet tillhandahåller vi mallar för infografik och grafiska sammanfattningar, så att du inte behöver börja från noll. Att starta en skapelse med hjälp av en mall sparar mycket tid, eller hur? Det hjälper också när du inte har inspiration till att skapa en ny design. Så förutom infografikmallar kan du nu hitta presentationsbilder i vårt galleri. Nu är det mycket enklare att kombinera färger, illustrationer och olika element i en presentation.

Som läkare, forskare eller affärsman vet du kanske att presentationer är en del av jobbet. Oavsett om du gillar det eller inte är det viktigt att kommunicera väl för att lyckas.

Dina data förtjänar att presenteras på ett professionellt och attraktivt sätt

Sluta med det här:

tips-vetenskaplig-presentation-768x691

Och börja göra detta:

tips-vetenskaplig-presentation-768x691

Jag har redan skrivit en handledning som hjälper dig att skapa vetenskapliga presentationer. Så kolla in handledningen, välj den mall du gillar bäst och sätt igång att visa dina resultat för världen!

Du kan se alla mallar på Mind the Graph, men låt mig ge dig lite spoiler:

 

giphy (16)

Och andra alternativ:

 

giphy (17)

Alla illustrationer som används i presentationerna finns tillgängliga på Mind the Graph. Dessutom är de bara inspirationskällor. Om du vill kan du byta ut illustrationerna mot andra från ditt område. Är du redo att börja?

Tänk på grafen vetenskapliga illustrationer

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar