Visuals zoals infographics en presentaties zijn een geweldig middel voor contentmarketing. Ze zijn echter niet altijd even gemakkelijk te ontwerpen en te maken, tenzij je toegang hebt tot de juiste tools.

Er zijn veel populaire grafische ontwerptools op de markt. Daarom kan het overweldigend zijn om er één te kiezen en je daaraan te houden. U wilt niet alle tools uitproberen en uw tijd verspillen.

Twee van de meest prominente grafische ontwerptools die u zou kunnen overwegen zijn Mind the Graph en Piktochart. 

Hoewel Piktochart een van de populairste ontwerptools is, is Mind the Graph een van de beste, meer betaalbare Piktochart-alternatieven. 

Piktochart is geweldig voor eenvoudige infographics, posters en presentaties. En Mind The Graph, een van de populairste alternatieven voor Piktochart, helpt je bij het maken van hoogwaardige design infographics, grafische samenvattingen, wetenschappelijke postersen presentaties met gemak binnen een paar minuten.

Een infografietool moet iets zijn dat precies past bij uw behoeften en eisen. Dus, als je verward bent over de tool waarvoor je wilt gaan, dan hebben we je gedekt.

In deze uitgebreide gids zullen we de voor- en nadelen van Piktochart en Mind the Graph objectief uiteenzetten, zodat u tijd kunt besparen, de juiste tool van uw keuze kunt kiezen en verder kunt gaan met uw dag.

Bruikbaarheid - Mind the Graph vs. Piktochart

Bruikbaarheid is een van de eerste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een hulpmiddel, vooral voor grafisch ontwerp.

Dit komt omdat het maken van ontwerpen vanaf nul meestal een overweldigende taak kan zijn als u geen professionele ervaring hebt in grafisch ontwerp.

Zonder de juiste tool zou de leercurve voor het maken van de eerste paar ontwerpen te hoog zijn. Dit is zeker niet iets wat u zou willen voor u en uw team.

Als u een ontwerper bent, kan het wennen aan een nieuwe tool tijdrovend zijn. Daarom zoeken de meeste marketeers en ontwerpers gebruiksvriendelijkheid als een van de belangrijkste kenmerken van een grafisch ontwerpprogramma, en dat zou u ook moeten doen.

Piktochart

Piktochart scoort geweldig op bruikbaarheid. Of het nu gaat om infographics, posters, grafieken, rapporten of presentaties.

U kunt kiezen uit een groot aantal sjablonen. Dit maakt het gemakkelijk voor u om een sjabloon te kiezen en deze aan te passen aan uw ontwerpen. 

Piktochart geeft je een gratis bibliotheek vol iconen, illustraties en afbeeldingen. Je kunt dus zoeken naar degene die je wilt toevoegen, en je ontwerp is klaar.

Het wordt een beetje moeilijk wanneer u een ontwerp vanaf nul wilt beginnen in plaats van de voorgemaakte sjablonen te gebruiken.

U kunt voor deze optie kiezen als u een specifiek ontwerp in gedachten hebt. Of als u wilt gaan voor ontwerpen die ultra-gepersonaliseerd zijn om aan uw zakelijke eisen te voldoen.

Stel bijvoorbeeld dat u een aangepast sjabloon wilt maken voor al uw sociale media-afbeeldingen en dat u wilt dat het uniek is en aangepast aan uw branding. Dan is een kant-en-klaar sjabloon misschien niet de beste optie.

Voor dergelijke gevallen kan Piktochart overweldigend lijken om vanaf nul te beginnen. U zult waarschijnlijk op zoek gaan naar enkele gratis alternatieven voor Piktochart die gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken zijn.

Mind the Graph

Over het beste alternatief voor Piktochart, namelijk Mind the Graph, kunnen we gemakkelijk zeggen dat het minder overweldigend en gemakkelijker te gebruiken is. 

Mind the Graph is een vrij eenvoudige en intuïtieve tool om mee te werken. Het heeft een aantal echt eenvoudige maar krachtige ontwerpopties waarmee je in een paar minuten klaar bent met je ontwerpen.

De leercurve met Mind the Graph is beslist laag, omdat de tool er een punt van maakt u intuïtief door het volledige ontwerpproces te helpen. 

Het gebruiksgemak geldt zelfs wanneer u een ontwerp vanaf nul begint. De tool leidt je door alle stappen met behulp van tool-tips die je precies laten weten wat de volgende stappen zijn. 

In plaats van een overweldigende rondleiding door het gereedschap aan het begin, verschijnen de tool-tips telkens wanneer u een nieuwe functie voor uw ontwerp gaat gebruiken.

Ook de ontwerpopties spreken voor zich, en je zult je niet afvragen wat deze ontwerpkenmerken betekenen.

Het aanpassen van uw ontwerpen op basis van uw eisen en branding is ook vrij eenvoudig wanneer u kiest voor een gratis Piktochart alternatief zoals Mind the Graph.

Verdict

Samengevat scoort Mind the Graph zeker hoog als het gaat om de bruikbaarheid van de tool. Maar we moeten zeggen dat Piktochart ook niet ver achterblijft, en je krijgt het onder de knie als je het eenmaal een tijdje gebruikt.

Uniciteit - Mind the Graph vs. Piktochart

Nu vraag je je misschien af wat er zo uniek is aan Piktochart en Mind the Graph. Wat maakt ze uniek, en op welke manier kan het je helpen met je doelen? Beide ontwerptools zijn uniek op hun eigen manier. Laten we ze elk in detail bespreken.

Zowel Piktochart als Mind the Graph delen een aantal uitstekende eigenschappen, zoals een enorme bibliotheek van sjablonen om uit te kiezen, een gemakkelijk drag-and-drop visueel canvas, geweldige ontwerpcomponenten, en meerdere opties voor de grootte.

Piktochart

Wat Piktochart uniek maakt, is de datavisualisatiefunctie. Met de tool kunt u visuele illustraties van uw gegevens vormen in de vorm van grafieken en diagrammen. U kunt uw gegevens koppelen met Excel of Google Sheets, en de tool helpt u bij het maken van datavisualisaties.

Een andere unieke eigenschap van Piktochart is dat u uw ontwerpen kunt aanpassen aan de kleuren van uw merk. U kunt bijvoorbeeld het logo van uw merk uploaden, en de tool zal de kleuren van uw logo overnemen voor uw ontwerp, of het nu gaat om een pitch deck of een presentatie.

Mind the Graph

Een van de top Piktochart alternatieven, Mind the Graph is ook uniek op zijn eigen manier. Een van de meest opvallende kenmerken van Mind the Graph zijn de on-demand illustraties.

Ja, dat heb je goed gehoord! Als u op zoek bent naar een specifieke illustratie voor uw ontwerpen, of het nu een icoon of een afbeelding is, kunt u de illustratie gewoon aanvragen. En de mensen achter Mind the Graph zorgen ervoor dat het voor u ontworpen wordt.

Een andere factor waardoor MidnTheGraph zich onderscheidt is de enorme bibliotheek met wetenschappelijke illustraties.

U krijgt toegang tot 40.000 nauwkeurige wetenschappelijke illustraties die u kunt gebruiken voor wetenschappelijke posters, presentaties, grafische samenvattingen en nog veel meer.

Wetenschappelijke illustraties en afbeeldingen zijn uiterst moeilijk te vinden, en met Mind the Graph krijgen gebruikers toegang tot vrijwel elke wetenschappelijke illustratie of gebruiken ze de on-demand illustratie optie.

Verdict

In termen van uniciteit wint Mind the Graph het opnieuw van Piktochart. De on-demand illustraties en de wetenschappelijke bibliotheek maken het moeilijk om dit geweldige gratis alternatief voor Piktochart over het hoofd te zien.

Kenmerken - Mind the Graph vs. Piktochart

Functies zijn natuurlijk een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij een ontwerptool. Zonder de juiste functies kunt u geen ontwerpen maken die voldoen aan uw behoeften, ongeacht de andere factoren.

Ons diepgaand onderzoek toont aan dat zowel Piktochart als Mind the Graph enkele verbazingwekkende en opwindende functies hebben die uw ontwerpproces tot een genot maken in plaats van een sleur. Laten we de functies van beide tools eens diepgaand bespreken.

Piktochart

Piktochart heeft een aantal uitstekende functies die tegemoetkomen aan de ontwerpbehoeften van verschillende sectoren, zoals Human Resources, Marketing, Financiën en Gezondheidszorg. 

Templates

De grote verscheidenheid aan vooraf gemaakte sjablonen maken Piktochart tot een van de populairste ontwerptools. Zodra u zich aanmeldt voor de tool, krijgt u kant-en-klare sjablonen voor de volgende soorten ontwerpen:

 • Infografieën
 • Presentaties
 • Posters
 • Rapporten
 • Fliers
 • Grafieken voor sociale media

Wanneer u kiest voor een van deze ontwerpen, krijgt u een breed scala aan sjablonen om uit te kiezen. U kunt gewoon een thema kiezen en het bewerken op basis van uw wensen.

Branding

Zoals eerder besproken, is een van de meest wenselijke eigenschappen van Piktochart de mogelijkheid om uw ontwerpen binnen enkele seconden aan te passen voor uw merkkleuren. 

U kunt eenvoudig uw merklogo uploaden en op uw ontwerp slepen. Op basis van uw logo kunt u direct de lettertypes en kleuren van uw ontwerp aanpassen.

Dit verkort het proces van het selecteren van uw merkkleuren in de tool en vervolgens het handmatig wijzigen van de kleuren van uw ontwerpen op basis van het kleurenpalet van uw merk.

Het proces kan vooral vervelend worden als u een vooraf gemaakt sjabloon gebruikt dat 4 tot 5 kleuren heeft die u wilt vervangen.

Hierna zijn uw aangepaste kleurenpalet en lettertypen altijd beschikbaar om uw ontwerpen te bewerken. Deze functie is uiterst handig voor ontwerpers die met meerdere merklogo's werken of voor marketeers die met meerdere merken werken.

Datavisualisatie

Datavisualisatie is een andere coole functie van Piktochart waarmee u gegevens kunt uploaden naar de tool en op basis van deze gegevens aangepaste visualisaties kunt maken. 

Wanneer u te maken hebt met HR-technologie of financiële sectoren, waar datavisualisaties uiterst belangrijk zijn, kan veel van uw tijd verloren gaan met het uploaden van gegevens en het maken van analytische dashboards en aangepaste grafieken.

Een tool als Piktochart zal je dag redden.

Met Piktochart kun je ruwe gegevens uploaden vanuit Excel of Google Sheets.

U kunt uw gegevens verbinden met Piktochart, en de tool zal komen met verschillende soorten visualisaties zoals taartdiagrammen, staafdiagrammen, scatter plots, en soortgelijke meer illustraties. 

Met Piktochart kunt u zelfs gebruik maken van dynamische gegevens.

Industrieën

Piktochart richt zich op professionals uit verschillende sectoren en helpt ons met ontwerpen voor elk van deze sectoren. De tool heeft oplossingen die geschikt zijn voor financiën, gezondheidszorg, human resources en marketing professionals.

Piktochart is de go-to tool geweest voor duizenden professionals uit deze sectoren en heeft hen geweldige resultaten opgeleverd.

Mind the Graph

Mind the Graph geeft Piktochart zware concurrentie in termen van functies. Het heeft een aantal echt verbazingwekkende, unieke functies waar je op moet letten.

Templates

Mind the Graph heeft een grote bibliotheek van vooraf gemaakte sjablonen om uit te kiezen. Met een simpele zoekopdracht zul je versteld staan van het aantal beschikbare sjablonen voor jouw ontwerpen. Dus, je hoeft niet per se te beginnen met een leeg canvas - dit maakt dingen veel gemakkelijker.

Met Mind the Graph krijgt u sjablonen voor de volgende soorten ontwerpen:

 • Infografieën
 • Posters
 • Presentaties
 • Grafische samenvattingen

Naast deze opties kunt u ook uitgaan van een aangepast ontwerpsjabloon met de grootte van uw keuze. U krijgt ook enkele handige sjablonen voor cijfers, afbeeldingen, tijdlijnen, cycli en processen.

Grootste wetenschappelijk accurate illustratiebibliotheek ter wereld

Als je wetenschappelijke infographics, posters of presentaties ontwerpt, weet je dat het een hele strijd is om online goede, auteursrechtvrije illustraties te vinden.

U kunt er uren over doen om goede illustraties te vinden voor uw wetenschappelijke ontwerpen.

Mind the Graph komt tot uw redding hier als het wordt geleverd met een galerij van maar liefst 40.000 wetenschappelijke illustraties. In feite is het een van de grootste wetenschappelijk nauwkeurige illustraties bibliotheek.

Je vindt dus waarschijnlijk alle illustraties die je zoekt in MidnTheGraph.

Een andere geweldige functie is de mogelijkheid om deze illustraties aan te passen.

Vind je de kleur van de gekozen illustratie niet mooi? Cool, kies gewoon een andere versie van de illustratie die je mooier vindt.

Illustraties op aanvraag

Zoals gezegd, wat Mind the Graph tot een van de beste alternatieven voor Piktochart maakt, is de functie voor illustraties op aanvraag.

Dit soort on-demand ondersteuning is een zeldzame functie in de meeste van de beste grafische ontwerpprogramma's op de markt.

Hoewel we er vrij zeker van zijn dat de enorme bibliotheek van Mind the Graph met 40.000 illustraties zal voldoen aan uw ontwerpbehoeften, kunt u nog steeds behoefte hebben aan een aantal nieuwe illustraties die u wilt toevoegen aan uw ontwerpen.

Voor dergelijke situaties, alles wat je hoeft te doen is laat de Mind the Graph ondersteuning weten over de illustraties die u precies nodig hebt, en ze zullen op maat maken voor u!

Exclusieve inhoud voor de wetenschappelijke gemeenschap

De gemeenschap van Mind the Graph-gebruikers bestaat grotendeels uit onderzoekers, wetenschappers en promovendi. Dit komt door de exclusieve wetenschappelijke inhoud die Mind the Graph biedt.

Of u nu een onderzoeker bent die worstelt met ontwerpen voor de grafische samenvattingen van uw research paper, of een zorgverlener die het heeft opgegeven bij het vinden van de juiste illustraties om toe te voegen aan uw volgende grote presentatie, Mind the Graph is precies de tool die u zoekt.

Volledige auteursrechten met premium versie

Het grootste probleem met niche-ontwerpen en -illustraties is dat er auteursrechten op rusten. Het is dus niet zo eenvoudig als Google gebruiken om illustraties voor je ontwerpen te vinden en ze zonder nadenken te gebruiken.

Mind the Graph biedt u auteursrechten voor alle illustraties en exclusieve ontwerpen beschikbaar binnen de tool. Dit komt met de premium functie van de tool. 

Je krijgt Creative Commons-licenties voor je creaties, en je kunt zelfs de auteursrechten overdragen aan andere uitgevers zonder voorafgaand overleg met Mind the Graph.

Verdict

Ter afsluiting van dit hoofdstuk kunnen we zeggen dat Mind the Graph een aantal goede, niet elders te vinden functies heeft. De functies van Piktochart zijn echter talrijker en overtreffen onze verwachtingen.

Prijzen - Mind the Graph vs. Piktochart

De prijs is een andere zeer belangrijke overweging bij het kiezen van een ontwerptool. Vooral als je een ontwerptool zoekt om mee te werken aan terugkerende projecten, heb je een tool nodig die betaalbaar is en in je budget past. 

Als je op zoek bent naar Piktochart alternatieven die gratis of meer betaalbaar zijn, dan is Mind the Graph je beste gok. Laten we eens kijken naar de verschillende prijsplannen van deze beide ontwerptools.

Piktochart

Piktochart heeft zowel een gratis versie als betaalde versies vanaf $0, oplopend tot $99 per maand. 

Gratis

Het gratis plan van Piktochart biedt u elke maand 5 afbeeldingen en toegang tot hun volledige bibliotheek met sjablonen. Het biedt ook opslag en export van afbeeldingen, maar uw ontwerpen hebben het Piktochart-watermerk.

Pro

De pro-versie van Piktochart is misschien wel de beste voor particulieren met een prijs van $29 per maand. Je krijgt onbeperkte visuals, extra opslag, de mogelijkheid om je kleurenschema's te maken en je lettertypes te uploaden, en je zou je geen zorgen hoeven te maken over het Piktochart watermerk.

Team

Als je een team bent van minder dan 5 personen, dan moet je gaan voor dit plan dat begint bij 99$ per maand. Je krijgt alle functies van het Pro-plan samen met functies om gemakkelijk samen te werken met je team aan meerdere projecten.

Aangepaste

Als u een team van meer dan 5 leden hebt, kunt u contact opnemen met de mensen van Piktochart en een plan op maat laten maken voor uw behoeften.

Onderwijs/Non-Profit

Piktochart heeft ook specifieke plannen voor educatieve en non-profit organisaties. Beide komen met een Pro plan op $39,99 per maand en een Team plan op $199,95 per maand.

Mind the Graph

Mind the Graph heeft zowel een gratis versie als betaalde versies vanaf $0, oplopend tot $59 per maand.

Beginner/Gratis

De Beginner van de gratis versie van Mind the Graph heeft dezelfde functies als de gratis versie van Piktochart. Je krijgt maximaal 4 visuals, 1 bewerkbare figuur, en 1 externe bestandsupload. 

Afbeeldingen ontworpen met de gratis versie van Mind the Graph bevatten hun watermerk. Mind the Graph is een van de beste gratis alternatieven voor Piktochart.

Junior

Het junior plan van Mind the Graph is een van de meest budgetvriendelijke designtools die op de markt zijn. 

Je krijgt 10 illustraties en exclusieve toegang tot hun enorme illustraties bibliotheek tegen een prijs van slechts $5 per maand dat is een vrij betaalbare prijs. Plus, je krijgt ook een gratis on-demand illustratie elke maand.

En dat is waarom Mind the Graph een van de meest gewilde Piktochart alternatieven is die op de markt beschikbaar zijn.

Senior

Mind the Graph's senior plan is geprijsd op $9 per maand, en met deze versie, krijg je onbeperkt visuals, bewerkbare figuren, en, natuurlijk, toegang tot hun bibliotheek van illustraties. Je krijgt ook 5 on-demand illustraties elke maand met de Senior plan. 

Met de Senior plan, krijg je extra extraatjes zoals verzoeken voor nieuwe template stijlen, tips en ondersteuning van het Mind the Graph's ontwerp en infographics team, en prioriteit klantenservice.

ProTeams

Voor 10 gelijktijdige gebruikers kun je kiezen voor het ProTeam plan van Mind the Graph. Je krijgt alle functies van de Senior plan, samen met 50 on-demand illustratie verzoeken per maand. Je krijgt ook de mogelijkheid om samen te werken met je team en exclusieve toegang tot het ontwerpteam van Mind the Graph.

Verdict

Om het samen te vatten, kunnen we zeggen dat Mind the Graph is de duidelijke winnaar als het gaat om betaalbaarheid. Je krijgt toegang tot exclusieve pictogrammen, illustraties en afbeeldingen en tot 10 aangepaste visuals zonder watermerk voor een geweldige prijs van $9 per maand.

Dus, we kunnen gerust zeggen dat als u op zoek bent naar meer betaalbare alternatieven voor Piktochart, dan is Mind the Graph uw go-to ontwerptool.

Voor- en nadelen

Nu we in detail hebben besproken hoe Piktochart en Mind the Graph tools verschillen in termen van functies, uniciteit, bruikbaarheid en prijsstelling, kunnen we het allemaal samenvatten in dit voor en tegen gedeelte.

Hier hebben we de voor- en nadelen van beide tools objectief uitgesplitst op basis van uitgebreid onderzoek om het u gemakkelijker te maken.

Voor- en nadelen van Mind the Graph

Voors

 1. Mind the Graph scoort hoog op gebruiksvriendelijkheid. De tool is uiterst intuïtief, en je hebt geen extra tijd nodig om uit te zoeken hoe je met deze tool moet werken. Eenvoudige tool-tips die u door het ontwerpproces leiden en opties om illustraties van uw keuze te slepen maken het een no-brainer optie.
 2. Mind the Graph heeft 's werelds grootste bibliotheek van wetenschappelijk accurate illustraties - iets dat is zeldzaam om te vinden. Je krijgt toegang tot al hun exclusieve content tegen prijzen zo laag als $5 per maand.
 3. De on-demand illustraties functie kan een van de top redenen zijn om dit Piktochart alternatief te kiezen. Hoewel hun enorme illustraties bibliotheek zou voldoen aan uw ontwerp behoeften, kunt u gratis illustraties aanvragen bij het Mind the Graph team als u iets specifieks nodig heeft voor uw ontwerpen.
 4. Mind the Graph heeft een enorme verscheidenheid aan sjablonen, om te beginnen, zodat je niet door de angst hoeft te gaan van het starten van een complex ontwerp vanaf het begin. U kunt gebruik maken van hun vooraf gemaakte sjablonen en krijg je ontwerpen gedaan in een kwestie van minuten.
 5. Met de premium versie van Mind the Graph, krijg je exclusieve toegang tot hun ontwerpteam en premium ondersteuning, wat een leuke functie is om te hebben.
 6. Een andere opvallende factor die het hoogtepunt van Mind the Graph is de betaalbaarheid. Of u nu een individu bent of een organisatie op zoek naar samenwerking met uw team, Mind the Graph is zeer budgetvriendelijk voor alle geweldige functies die het biedt.

Nadelen

 1. Een van de nadelen van Mind the Graph is dat het geen visualisatiefunctie heeft. U kunt grafieken en diagrammen maken door handmatig gegevens toe te voegen. Maar u kunt de tool niet verbinden met Excel of Google-spreadsheets. Als u een individu bent of een team dat behoefte heeft aan een tool die automatisch uw gegevens omzet in visuals, is Mind the Graph misschien niet de juiste keuze voor u.
 2. Een ander nadeel van Mind the Graph is dat het je geen opties biedt om je eigen kleurenschema's te maken en je eigen lettertypes te uploaden en te gebruiken voor alle ontwerpen.

Voor- en nadelen van Piktochart

Voors

 1. Een van de grootste voordelen van Piktochart is de brede bibliotheek vol sjablonen die beschikbaar zijn voor verschillende soorten ontwerpen, zoals posters, infographics, social media graphics, en nog veel meer. Aan de slag gaan met je ontwerpen is vrij eenvoudig als je gebruik maakt van deze sjablonen.
 2. Piktochart biedt u datavisualisatie waarmee u een Excel- of Google-spreadsheet kunt aansluiten om uw gegevens te uploaden. De tool genereert automatisch grafieken en diagrammen op maat van uw gegevens - iets dat Piktochart tot een van de toppers maakt voor professionals die met gegevens omgaan.
 3. Branding met Piktochart is vrij eenvoudig. U kunt uw merklogo uploaden, en de tool legt de kleuren en lettertypes van uw merk vast voor al uw toekomstige ontwerpen.
 4. Met Piktochart is het heel eenvoudig om samen te werken met uw teams en uw ontwerpen binnen de kortste keren af te krijgen.
 5. Piktochart richt zich op professionals in verschillende sectoren zoals gezondheidszorg, marketing, financiën en HR. Ze hebben ook prijsplannen voor educatieve en non-profit organisaties.

Nadelen

 1. Voor een beginner die nieuw is in het ontwerpen, kan Piktochart met een steile leercurve komen vanwege het overweldigende aantal beschikbare opties in de tool. Het ontwerpen van aangepaste grafieken vanaf nul kan moeilijk lijken om mee te beginnen, maar het is gemakkelijk om het onder de knie te krijgen zodra je de tool vaker begint te gebruiken.
 1. Hoewel Piktochart bestaat uit een enorme bibliotheek van illustraties, is er geen optie om illustraties aan te vragen die niet beschikbaar zijn in hun bibliotheek.
 1. De prijs van Piktochart is meer aan de hoge kant. Als je een individu bent of een start-up die meer infographics wil publiceren, kan je op zoek gaan naar enkele Piktochart alternatieven die gratis en betaalbaarder zijn.

Conclusie

Daar heb je het - een uitgebreide blik op Piktochart en Mind the Graph ontwerptools. We hebben ervoor gezorgd dat de vergelijking zo objectief en authentiek mogelijk is, zodat je een 360-graden beeld krijgt van de voor- en nadelen van deze beide uitstekende tools.

Als u op zoek bent naar een ontwerptool die een van de beste, no-brainer Piktochart alternatieven is, dan moet u kiezen voor Mind the Graph. Mind the Graph wordt vertrouwd door onderzoekers en academici uit de top 100+ academische, educatieve en industriële instellingen.

De pro-versie van Mind the Graph begint bij $5 per maand wat grotendeels betaalbaar is in vergelijking met die van Piktochart die begint bij $29 per maand.

Met Mind the Graph kun je toegang krijgen tot exclusieve wetenschappelijke content die zeer zeldzaam is op het internet. Je moet zeker Mind the Graph's gratis versie proberen om zeker te weten of de tool werkt voor jouw eisen en ontwerpdoelen.

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen