Vizualije, kot so infografike in predstavitve, so odlično orodje za trženje vsebine. Vendar pa jih morda ni najlažje oblikovati in ustvariti, če nimate dostopa do pravih orodij.

Na trgu je veliko priljubljenih orodij za grafično oblikovanje. Zato je lahko izbira enega in vztrajanje pri njem zelo zahtevno. Ne želite preizkušati vseh orodij in zapravljati časa.

Dve izmed najbolj znanih orodij za grafično oblikovanje, o katerih morda razmišljate, sta Mind the Graph in Piktochart. 

Čeprav je Piktochart eno izmed najbolj priljubljenih orodij za oblikovanje, je Mind the Graph ena izmed najboljših in cenovno ugodnejših alternativ Piktochart. 

Piktochart je odličen za preproste infografike, plakate in predstavitve. Mind The Graph, ena najbolj priljubljenih alternativ Piktochart, pa vam pomaga ustvariti visokokakovostne oblikovne infografike in grafične izvlečke, znanstveni plakatiin predstavitve v nekaj minutah.

Orodje za izdelavo infografik mora ustrezati vašim potrebam in zahtevam. Če ste bili v zadregi, katero orodje izbrati, smo vam pomagali.

V tem izčrpnem vodniku bomo objektivno razčlenili prednosti in slabosti orodij Piktochart in Mind the Graph, tako da boste lahko prihranili čas, izbrali pravo orodje in nadaljevali z delom.

Uporabnost - Mind the Graph proti Piktochart

Uporabnost je eden prvih dejavnikov, ki jih morate upoštevati pri izbiri orodja, zlasti za grafično oblikovanje.

Če namreč nimate strokovnih izkušenj na področju grafičnega oblikovanja, je ustvarjanje dizajna iz nič običajno zelo zahtevna naloga.

Brez pravega orodja bi bila krivulja učenja za ustvarjanje nekaj začetnih modelov previsoka. Tega za sebe in svojo ekipo zagotovo ne želite.

Če ste oblikovalec, je lahko navajanje na novo orodje dolgotrajno. Zato večina tržnikov in oblikovalcev išče uporabnost kot eno od najpomembnejših lastnosti orodja za grafično oblikovanje, kar morate storiti tudi vi.

Piktochart

Piktochart je odlično ocenjen glede uporabnosti. Naj gre za infografike, plakate, grafike, poročila ali predstavitve.

Izbirate lahko med številnimi različnimi predlogami. Tako lahko preprosto izberete predlogo in jo prilagodite glede na svoje predloge. 

Piktochart vam ponuja brezplačno knjižnico, polno ikon, ilustracij in slik. Tako lahko poiščete tiste, ki jih želite dodati, in vaša zasnova bo pripravljena.

Stvari postanejo nekoliko težje, ko želite začeti z oblikovanjem od začetka, namesto da bi uporabili vnaprej pripravljene predloge.

To možnost boste morda izbrali, če imate v mislih določeno zasnovo. Ali če želite izbrati oblikovanje, ki je zelo prilagojeno vašim poslovnim zahtevam.

Predpostavimo na primer, da želite ustvariti prilagojeno predlogo za vse grafike v družabnih medijih, ki bo edinstvena in prilagojena vaši blagovni znamki. Potem izbira vnaprej pripravljene predloge morda ni najboljša možnost.

V takšnih primerih se morda zdi, da je Piktochart preobsežen, če ga začnete uporabljati od začetka. Verjetno boste iskali nekaj brezplačnih alternativ za Piktochart, ki so enostavne za razumevanje in uporabo.

Mind the Graph

Če govorimo o najboljši alternativi Piktochart, ki je Mind the Graph, lahko zlahka rečemo, da je manj obremenjujoča in enostavnejša za uporabo. 

Mind the Graph je precej preprosto in intuitivno orodje za delo. Ima nekaj zelo preprostih, a zmogljivih možnosti oblikovanja, s katerimi lahko v nekaj minutah končate z oblikovanjem.

Krivulja učenja z orodjem Mind the Graph je vsekakor nizka, saj vam orodje pomaga pri intuitivnem prehodu skozi celoten postopek oblikovanja. 

Enostavna uporabnost velja tudi, ko začnete oblikovanje od začetka. Orodje vas vodi skozi vse korake s pomočjo namigov, ki vas natančno seznanijo z naslednjimi koraki. 

Namesto preobsežnega ogleda orodja na začetku se bodo namigi prikazali vsakič, ko boste začeli uporabljati novo funkcijo za oblikovanje.

Tudi možnosti oblikovanja so precej razumljive in ne boste iskali odgovorov in se spraševali, kaj pomenijo te funkcije oblikovanja.

Prilagajanje modelov na podlagi vaših zahtev in blagovne znamke je prav tako precej enostavno, če se odločite za brezplačno alternativo Piktochart, kot je Mind the Graph.

Razsodba

Če povzamemo, je Mind the Graph vsekakor visoko ocenjen, ko gre za uporabnost orodja. Vendar moramo reči, da tudi Piktochart ne zaostaja veliko, in ko ga boste začeli uporabljati za nekaj časa, ga boste osvojili.

Edinstvenost - Mind the Graph proti Piktochart

Zdaj se morda sprašujete, kaj je tako edinstvenega pri Piktochart in Mind the Graph. V čem sta edinstvena in kako vam lahko pomagata pri doseganju vaših ciljev? Obe orodji za oblikovanje sta edinstveni vsak na svoj način. Poglejmo podrobneje o vsakem od njiju.

Piktochart in Mind the Graph imata nekaj odličnih funkcij, kot so ogromna knjižnica predlog, med katerimi lahko izbirate, enostavno povleci in spusti vizualno platno, odlične oblikovne komponente in več možnosti velikosti.

Piktochart

Piktochart je edinstven zaradi svoje funkcije vizualizacije podatkov. Orodje omogoča oblikovanje vizualnih prikazov podatkov v obliki diagramov in grafov. Podatke lahko povežete z Excelom ali Googlovimi preglednicami, orodje pa vam bo pomagalo ustvariti vizualizacije podatkov.

Še ena edinstvena lastnost Piktocharta je, da vam omogoča prilagajanje modelov, da ustrezajo barvam vaše blagovne znamke. Tako lahko na primer naložite logotip svoje blagovne znamke, orodje pa bo barve vašega logotipa uporabilo pri oblikovanju, pa naj gre za predstavitev ali predstavitev.

Mind the Graph

Mind the Graph je ena izmed najboljših alternativ Piktochart, ki je po svoje tudi edinstvena. Ena od najbolj presenetljivih značilnosti Mind the Graph so ilustracije na zahtevo.

Da, prav ste slišali! Če iščete določeno ilustracijo za svoje oblikovanje, naj bo to ikona ali slika, jo lahko preprosto zahtevate. Ljudje iz podjetja Mind the Graph jo bodo oblikovali za vas.

Še en dejavnik, zaradi katerega MidnTheGraph izstopa, je njegova obsežna knjižnica znanstvenih ilustracij.

Dobili boste dostop do 40.000 natančnih znanstvenih ilustracij, ki jih lahko uporabite za znanstvene plakate, predstavitve, grafične izvlečke in še veliko več.

Znanstvene ilustracije in grafike je zelo težko najti, s storitvijo Mind the Graph pa imajo uporabniki dostop do skoraj vseh znanstvenih ilustracij ali uporabijo možnost ilustracije na zahtevo.

Razsodba

Glede edinstvenosti Mind the Graph ponovno zmaga nad Piktochartom. Zaradi ilustracij na zahtevo in znanstvene knjižnice je težko spregledati to odlično brezplačno alternativo Piktochartu.

Lastnosti - Mind the Graph proti Piktochart

Funkcije so seveda ena najpomembnejših stvari, ki jih je treba upoštevati pri vsakem orodju za oblikovanje. Brez pravih funkcij ne bi mogli ustvariti oblikovanja po svojih potrebah, ne glede na druge dejavnike.

Naša poglobljena raziskava je pokazala, da imata tako Piktochart kot Mind the Graph nekaj neverjetnih in vznemirljivih funkcij, s katerimi bo vaš postopek oblikovanja postal užitek, ne pa zamuda. Poglobljeno se pogovorimo o značilnostih obeh orodij.

Piktochart

Piktochart ima nekaj odličnih funkcij za potrebe oblikovanja v različnih panogah, kot so človeški viri, trženje, finance in zdravstvo. 

Predloge

Zaradi široke palete vnaprej pripravljenih predlog je Piktochart ena izmed najbolj priljubljenih možnosti oblikovalskih orodij. Takoj ko se prijavite v orodje, boste dobili pripravljene predloge za uporabo za naslednje vrste oblikovanja:

 • Infografike
 • Predstavitve
 • Plakati
 • Poročila
 • Letaki
 • Grafike za družbene medije

Ko se odločite za eno od teh oblik, lahko izbirate med številnimi predlogami. Preprosto lahko izberete temo in jo začnete urejati glede na svoje zahteve.

Znamčenje

Kot smo že omenili, je ena od najbolj zaželenih funkcij Piktocharta možnost, da v nekaj sekundah prilagodite oblikovanje barvam svoje blagovne znamke. 

Enostavno lahko naložite logotip svoje blagovne znamke in ga povlečete ter spustite na zasnovo. Na podlagi logotipa lahko takoj spremenite pisave in barve svoje zasnove.

To skrajša postopek izbire barv blagovne znamke v orodju in nato ročno spreminjanje barv modelov na podlagi barvne palete vaše blagovne znamke.

Postopek je lahko naporen zlasti, če uporabljate vnaprej pripravljeno predlogo, ki ima 4 do 5 barv, ki jih želite zamenjati.

Po tem bodo barvna paleta po meri in pisave vedno na voljo za urejanje modelov. Ta funkcija je izjemno priročna za oblikovalce, ki se ukvarjajo z logotipi več blagovnih znamk, ali za tržnike, ki se ukvarjajo z več blagovnimi znamkami.

Vizualizacija podatkov

Vizualizacija podatkov je še ena odlična funkcija orodja Piktochart, ki vam omogoča nalaganje podatkov v orodje in ustvarjanje vizualizacij po meri na podlagi teh podatkov. 

Če se ukvarjate s kadrovsko tehnologijo ali finančnimi panogami, kjer so vizualizacije podatkov izjemno pomembne, lahko veliko časa zapravite za nalaganje podatkov ter ustvarjanje analitičnih nadzornih plošč in grafik po meri.

Orodje, kot je Piktochart, vam bo rešilo dan.

Piktochart omogoča nalaganje neobdelanih podatkov iz programa Excel ali Google Sheets.

Podatke lahko povežete s programom Piktochart in orodje vam bo pripravilo različne vrste vizualizacij, kot so krožni diagrami, stolpčni diagrami, diagrami razpršitve in podobne ilustracije. 

S programom Piktochart lahko uporabite tudi dinamične podatke.

Industrije

Piktochart je namenjen strokovnjakom iz različnih panog in nam pravično pomaga pri oblikovanju za vsako od teh panog. Orodje ima rešitve, primerne za strokovnjake s področja financ, zdravstva, človeških virov in trženja.

Piktochart je orodje, ki ga uporablja na tisoče strokovnjakov iz teh panog, in jim je prinesel odlične rezultate.

Mind the Graph

Mind the Graph je za Piktochart huda konkurenca glede funkcij. Ima nekaj res neverjetnih, edinstvenih funkcij, na katere morate biti pozorni.

Predloge

Mind the Graph ima veliko knjižnico vnaprej pripravljenih predlog, med katerimi lahko izbirate. S preprostim iskanjem boste presenečeni nad številom predlog, ki so na voljo za vaše modele. Tako vam ni nujno, da začnete s praznim platnom - to vam precej olajša delo.

S programom Mind the Graph dobite predloge za naslednje vrste modelov:

 • Infografike
 • Plakati
 • Predstavitve
 • Grafični izvlečki

Poleg teh možnosti lahko začnete tudi s predlogo za oblikovanje po meri z velikostjo po vaši izbiri. Na voljo imate tudi nekaj uporabnih predlog za številke, slike, časovnice, cikle in procese.

Največja knjižnica znanstveno natančnih ilustracij na svetu

Če oblikujete znanstvene infografike, plakate ali predstavitve, veste, da je iskanje dobrih spletnih ilustracij brez avtorskih pravic zelo težavno.

Za iskanje dobrih ilustracij, ki jih lahko dodate svojim znanstvenim načrtom, lahko porabite več ur.

Mind the Graph vam priskoči na pomoč z galerijo 40.000 znanstvenih ilustracij. Pravzaprav je to ena največjih knjižnic znanstveno natančnih ilustracij.

Tako boste najverjetneje našli vse ilustracije, ki jih iščete, znotraj MidnTheGraph.

Še ena odlična funkcija je možnost prilagajanja teh ilustracij.

Ali vam ni všeč barva ilustracije, ki ste jo izbrali? Super, izberite drugo različico ilustracije, ki vam je bolj všeč.

Ilustracije na zahtevo

Kot smo že omenili, je ena najboljših alternativ Piktochart-u funkcija ilustracij na zahtevo, zaradi katere je Mind the Graph ena najboljših alternativ Piktochart-u.

Tovrstna podpora na zahtevo je redka lastnost, ki jo najdemo v večini najboljših orodij za grafično oblikovanje, ki so na voljo na trgu.

Čeprav smo prepričani, da bo obsežna knjižnica Mind the Graph s 40.000 ilustracijami zadostovala vašim potrebam po oblikovanju, morda še vedno čutite potrebo po novih ilustracijah, ki bi jih radi dodali svojim oblikovanjem.

V takšnih primerih je vse, kar morate storiti, da podporo Mind the Graph obvestite o ilustracijah, ki jih točno potrebujete, in naredili jih bodo po meri za vas!

Ekskluzivna vsebina za znanstveno skupnost

Skupnost uporabnikov Mind the Graph večinoma sestavljajo raziskovalci, znanstveniki in doktorski študenti. Razlog za to je ekskluzivna znanstvena vsebina, ki vam jo ponuja Mind the Graph.

Ne glede na to, ali ste raziskovalec, ki se spopada z oblikovanjem grafičnih povzetkov raziskovalnega dela, ali zdravstveni delavec, ki je obupal nad iskanjem pravih ilustracij za naslednjo veliko predstavitev, je Mind the Graph točno tisto orodje, ki ste ga iskali.

Popolne avtorske pravice z različico Premium

Glavna težava nišnih modelov in ilustracij je, da imajo avtorske pravice. Zato ni tako enostavno, kot da bi z Googlom poiskali ilustracije za svoje dizajne in jih brez pomisleka uporabili.

Mind the Graph vam zagotavlja avtorske pravice za vse ilustracije in ekskluzivne modele, ki so na voljo v orodju. To je vključeno v premijsko funkcijo orodja. 

Za svoje stvaritve boste imeli licence Creative Commons, avtorske pravice pa lahko brez predhodnega posvetovanja z družbo Mind the Graph prenesete tudi na založnike tretjih oseb.

Razsodba

Za zaključek tega poglavja lahko rečemo, da ima Mind the Graph nekaj zelo dobrih funkcij, ki jih ni mogoče najti nikjer drugje. Vendar je funkcij Piktocharta več in presegajo naša pričakovanja.

Cene - Mind the Graph proti Piktochart

Pri izbiri orodja za oblikovanje je zelo pomemben dejavnik tudi cena. Še posebej, če iščete oblikovalsko orodje za ponavljajoče se projekte, potrebujete orodje, ki je cenovno dostopno in ustreza vašemu proračunu. 

Če ste iskali brezplačne ali cenovno ugodnejše alternative za Piktochart, je Mind the Graph vaša najboljša izbira. Oglejmo si različne cenovne načrte obeh orodij za oblikovanje.

Piktochart

Piktochart ima brezplačno različico in plačljive različice od $0 do $99 na mesec. 

Brezplačno

Brezplačni načrt Piktochart vam vsak mesec ponuja 5 vizualizacij in dostop do celotne knjižnice predlog. Ponuja tudi shranjevanje in izvoz slik, vendar bodo vaše predloge imele vodni znak Piktochart.

Pro

Pro različica Piktochart je morda najboljša za posameznike s ceno $29 vsak mesec. Dobili boste neomejeno število vizualnih podob, dodatno shrambo, možnost ustvarjanja barvnih shem in nalaganja pisav ter vam ne bi bilo treba skrbeti za vodni znak Piktochart.

Ekipa

Če ste ekipa manj kot 5 ljudi, potem morate izbrati ta načrt, ki se začne pri 99$ na mesec. Dobili boste vse funkcije načrta Pro skupaj s funkcijami za enostavno sodelovanje z ekipo pri več projektih.

Po meri

Če ste ekipa z več kot petimi člani, se obrnite na strokovnjake iz Piktocharta in pridobite načrt s prilagojeno ceno za svoje zahteve.

Izobraževanje/neprofitna dejavnost

Piktochart ima tudi posebne načrte za izobraževalne in neprofitne organizacije. Oba imata načrt Pro, ki stane $39,99 na mesec, in načrt Team, ki stane $199,95 na mesec.

Mind the Graph

Mind the Graph ima brezplačno različico in plačljive različice od $0 do $59 na mesec.

Začetnik / Brezplačno

Brezplačna različica Mind the Graph za začetnike ima podobne funkcije kot brezplačna različica Piktochart. Na voljo so vam do 4 vizualni elementi, 1 slika, ki jo je mogoče urejati, in 1 zunanja datoteka za nalaganje. 

Vizualije, oblikovane v brezplačni različici programa Mind the Graph, bodo vsebovale vodni žig. Mind the Graph je ena najboljših brezplačnih alternativ Piktochart.

Junior

Mlajši načrt Mind the Graph je ena od najbolj proračunsko prijaznih možnosti oblikovalskih orodij na trgu. 

Dobili boste 10 ilustracij in ekskluzivni dostop do njihove obsežne knjižnice ilustracij po ceni samo $5 na mesec, kar je precej ugodna cena. Poleg tega vsak mesec dobite tudi eno brezplačno ilustracijo na zahtevo.

Zato je Mind the Graph ena najbolj iskanih alternativ Piktochart, ki so na voljo na trgu.

Starejši

Cena načrta Mind the Graph za starejše je $9 na mesec, v tej različici pa dobite neomejeno število vizualizacij, številke za urejanje in seveda dostop do njihove knjižnice ilustracij. Z načrtom Senior dobite tudi 5 ilustracij na zahtevo vsak mesec. 

Z načrtom Senior dobite dodatne ugodnosti, kot so zahteve za nove sloge predlog, nasveti in podpora ekipe za oblikovanje in infografike podjetja Mind the Graph ter prednostna podpora strankam.

ProTeams

Za 10 hkratnih uporabnikov lahko izberete načrt ProTeam podjetja Mind the Graph. V tem primeru dobite vse funkcije iz načrta Senior in 50 zahtevkov za ilustracije na zahtevo na mesec. Prav tako dobite možnost sodelovanja z ekipo in ekskluzivni dostop do oblikovalske ekipe podjetja Mind the Graph.

Razsodba

Če povzamemo, lahko rečemo, da je Mind the Graph jasen zmagovalec, ko gre za cenovno dostopnost. Dostop do ekskluzivnih ikon, ilustracij in slik ter do 10 vizualnih podob po meri brez vodnega znaka dobite po neverjetni ceni $9 na mesec.

Zato lahko z gotovostjo rečemo, da je Mind the Graph vaše orodje za oblikovanje, če ste iskali cenovno ugodnejšo alternativo Piktochart.

Prednosti in slabosti

Zdaj, ko smo podrobno razpravljali o tem, kako se orodji Piktochart in Mind the Graph razlikujeta glede funkcij, edinstvenosti, uporabnosti in cen, lahko vse to povzamemo v tem razdelku prednosti in slabosti.

V tem poglavju smo na podlagi obsežnih raziskav objektivno razčlenili prednosti in slabosti obeh orodij, da bi vam olajšali delo.

Prednosti in slabosti Mind the Graph

Prednosti

 1. Mind the Graph ima visoko oceno glede uporabnosti. Orodje je izredno intuitivno in ne boste potrebovali dodatnega časa, da bi ugotovili, kako delati s tem orodjem. Enostavni namigi, ki vas vodijo skozi postopek oblikovanja, in možnosti za vlečenje in spuščanje izbranih ilustracij naredijo to orodje nepogrešljivo.
 2. Mind the Graph ima največjo knjižnico znanstveno natančnih ilustracij na svetu, kar je zelo redko. Dostop do vseh njihovih ekskluzivnih vsebin dobite že po ceni $5 na mesec.
 3. Funkcija ilustracij na zahtevo je lahko eden glavnih razlogov za izbiro te alternative Piktochart. Čeprav bo njihova obsežna knjižnica ilustracij zadostovala vašim potrebam po oblikovanju, lahko od ekipe Mind the Graph zahtevate brezplačne ilustracije, če za svoje oblikovanje potrebujete kaj posebnega.
 4. Mind the Graph ima za začetek veliko različnih predlog, zato vam ni treba biti zaskrbljeni, da bi že na začetku začeli z zapletenim oblikovanjem. Uporabite lahko njihove vnaprej pripravljene predloge in oblikovanje opravite v nekaj minutah.
 5. S premijsko različico Mind the Graph dobite ekskluzivni dostop do njihove oblikovalske ekipe in premijske podpore, kar je prijetna lastnost.
 6. Še en pomemben dejavnik, ki je vrhunec Mind the Graph, je njegova cenovna dostopnost. Ne glede na to, ali ste posameznik ali organizacija, ki želi sodelovati s svojo ekipo, je Mind the Graph izjemno cenovno ugoden za vse neverjetne funkcije, ki jih ponuja.

Proti

 1. Ena od slabosti programa Mind the Graph je, da nima funkcije vizualizacije podatkov. Diagrame in grafe lahko ustvarite z ročnim dodajanjem podatkov. Orodja pa ne morete povezati z Excelovimi ali Googlovimi preglednicami. Če ste posameznik ali ekipa, ki potrebuje orodje, ki podatke samodejno pretvori v vizualne podobe, Mind the Graph morda ni prava izbira za vas.
 2. Druga pomanjkljivost programa Mind the Graph je, da vam ne ponuja možnosti za ustvarjanje lastnih barvnih shem in nalaganje pisav ter njihovo uporabo za vse modele.

Prednosti in slabosti programa Piktochart

Prednosti

 1. Ena največjih prednosti aplikacije Piktochart je njena bogata knjižnica, polna predlog, ki so na voljo za različne vrste oblikovanja, kot so plakati, infografike, grafike za družbene medije in številne druge. Če uporabljate te predloge, je oblikovanje precej enostavno.
 2. Piktochart vam ponuja vizualizacijo podatkov, ki vam omogoča povezavo Excelove ali Googlove preglednice za nalaganje podatkov. Orodje samodejno ustvari tabele in grafe, prilagojene vašim podatkom, zaradi česar je Piktochart eden najboljših predlogov za strokovnjake, ki se ukvarjajo s podatki.
 3. Ustvarjanje blagovne znamke s programom Piktochart je precej preprosto. Naložite lahko logotip svoje blagovne znamke, orodje pa bo zajelo barve in pisave vaše blagovne znamke za vse vaše prihodnje zasnove.
 4. S programom Piktochart je zelo enostavno sodelovati z ekipami in v kratkem času dokončati oblikovanje.
 5. Piktochart je namenjen strokovnjakom iz različnih panog, kot so zdravstvo, trženje, finance in človeški viri. Imajo tudi cenovne načrte za izobraževalne in neprofitne organizacije.

Proti

 1. Za začetnike, ki se šele ukvarjajo z oblikovanjem, je lahko Piktochart zaradi velikega števila možnosti, ki so na voljo v orodju, zelo zahtevno orodje za učenje. Oblikovanje grafike po meri od začetka se lahko zdi težavno, čeprav ga zlahka osvojite, ko začnete orodje uporabljati pogosteje.
 1. Čeprav ima Piktochart ogromno knjižnico ilustracij, ni možnosti, da bi zahtevali ilustracije, ki niso na voljo v njihovi knjižnici.
 1. Cena programa Piktochart je bolj na višji ravni. Če ste posameznik ali zagonsko podjetje, ki želi objaviti več infografik, boste morda poiskali nekaj alternativ Piktochart, ki so brezplačne in cenovno ugodnejše.

Zaključek

To je celovit pregled orodij za oblikovanje Piktochart in Mind the Graph. Poskrbeli smo, da je primerjava čim bolj objektivna in verodostojna, tako da boste dobili 360-stopinjski pogled na prednosti in slabosti obeh odličnih orodij.

Če iščete orodje za oblikovanje, ki je ena najboljših alternativ Piktochart, potem morate izbrati Mind the Graph. Podjetju Mind the Graph zaupajo raziskovalci in akademiki iz več kot 100 najboljših akademskih, izobraževalnih in industrijskih ustanov.

Pro različica Mind the Graph se začne pri $5 na mesec, kar je v primerjavi z različico Piktochart, ki se začne pri $29 na mesec, zelo dostopno.

S storitvijo Mind the Graph lahko dostopate do ekskluzivnih znanstvenih vsebin, ki jih na internetu najdete zelo redko. Vsekakor morate preizkusiti brezplačno različico orodja Mind the Graph, da se prepričate, ali orodje ustreza vašim zahtevam in ciljem oblikovanja.

logotip-odjava

Naročite se na naše novice

Ekskluzivna visokokakovostna vsebina o učinkovitih vizualnih
komuniciranje v znanosti.

- Ekskluzivni vodnik
- Nasveti za oblikovanje
- Znanstvene novice in trendi
- Učni listi in predloge