Heb je ooit gehoord van LabCollector? LabCollector kan uw leven als onderzoeker veel gemakkelijker maken, uw levensstijl als onderzoeker veranderen en uw labnotities en -documenten naar een hoger niveau tillen! 

Ontketen de kracht van wetenschappelijke posters met LabCollector en Mind the Graph!

Elke onderzoeker weet hoe rommelig onze computer kan worden met alle gegevens en schetsen die we opstapelen. U bent misschien een zeer georganiseerde onderzoeker, maar niet iedereen is dat.

Deze "kleine" puinhoop is zo gewoon dat we er een beetje aan gewend zijn onze tijd te verdoen met al die gegevensrommel. We staan er nooit bij stil hoe het leven gemakkelijker zou zijn met de juiste tool om dingen te organiseren.

En dat is wanneer de LabCollector binnenkomt!

Over LabCollector

LabCollector is een alles-in-één labbeheerplatform dat u een direct beschikbare inventaris geeft die u met iedereen kunt delen. En alle informatie is doorzoekbaar en gemakkelijk af te drukken of te exporteren. Deze tool maakt de communicatie en samenwerking tussen uw labgenoten nog beter, plus u besteedt allemaal minder tijd aan routinetaken en meer tijd aan wetenschap.

Bovendien kunt u met LabCollector over uw eigen Electronic Lab Notebook (ELN) beschikken.

Met het Lab Collector Electronic Lab Notebook, of ELN, kunt u experimenten doorzoeken en documenteren, zodat labhoofden de lopende projecten in het lab efficiënter kunnen beheren en volgen, die online toegankelijk zijn en onder collega's worden gedeeld.

U kunt uw experimenten annoteren en een gezamenlijk netwerk opbouwen van gedeelde bronnen, zoals experimenten, protocollen, reagentia & benodigdheden, cellijnen, primers, enz. Met LabCollector kunt u uw monsters, reagentia, cellijnen, primers in hun experimentele context koppelen met behulp van ELN. 

Wat een droomgereedschap, hè? En, dat is niet eens het beste deel!

Mind the Graph en LabCollector partnerschap is geëvolueerd!

LabCollector gebruikers hebben al toegang tot Mind the Graph's platform binnen LabCollector werkruimte, maar nu kunnen ze ook toegang krijgen tot en gebruik maken van de tool Poster Maker rechtstreeks van Lab Collector Electronic Lab Notebook!

Poster Maker pagina
Klik op de afbeelding om de tool Poster Maker te openen.

Mind the Graph nieuwe tool, Poster Maker

De Poster Maker is een nieuwe tool gemaakt door het team van Mind the Graph, met de bedoeling wetenschappers te helpen om zonder moeite mooie wetenschappelijke posters te maken. 

Deze nieuwe tooltechnologie is ontworpen om informatie rechtstreeks uit uw gepubliceerde paper te halen en de juiste lay-out voor uw poster te creëren op basis van de inhoud van uw paper. Toch zal het ook tekst en afbeeldingen organiseren en alles in een mooie lay-out vullen, waardoor u tijd bespaart.

Bekijk deze andere blogberichten voor meer informatie!

Maak prachtige wetenschappelijke posters met Poster Maker,

en

Wetenschappelijke posters - Alles wat je moet weten om het geweldig te maken! (Plus een gratis tool).

Je vindt er alles wat je moet weten over de Poster Maker.

Met al deze geweldige hulpmiddelen, LabCollector en Poster Maker, zult u zeker in staat zijn om te creëren:

  • Grafieken om uw experimentele protocollen uit te leggen
  • Wetenschappelijke posters en wetenschappelijke cijfers voor uw onderzoekswerk
  • Dia's presentaties 
  • Grafische samenvattingen voor uw onderzoekspaper
  • veel meer.

Aangezien beslissingen worden genomen op basis van labinformatie, is een georganiseerd en betrouwbaar systeem om te dienen als uw labinformatieopslagplaats belangrijk voor uw dagelijkse beslissingen. Dit kan een enorme impact hebben op uw onderzoekswerk, voorgoed! 

LabCollector en Mind the Graph maken samen uw leven gemakkelijker en beter. Hoe zit het met het starten van uw LabCollector ervaring nu? 

Klik op HIER om naar de LabCollector website te gaan. 

Bij Mind the Graph zijn we altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve oplossingen, en nieuwe geweldige partnerschappen zijn een geweldige manier om dat te bereiken!

Er komen nieuwe partnerschappen aan. Blijf op de hoogte!

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen