Oletko koskaan kuullut LabCollectorista? LabCollector voi tehdä elämästäsi tutkijana paljon helpompaa, muuttaa tutkijan elämäntyyliäsi ja viedä laboratoriomuistiinpanosi ja -dokumenttisi seuraavalle tasolle! 

Vapauta tieteellisten julisteiden voima LabCollectorin ja Mind the Graph:n avulla!

Kaikki tutkijat tietävät, kuinka sotkuiseksi tietokoneemme voi muuttua, kun kaikki tiedot ja luonnokset kasaantuvat. Saatat olla hyvin järjestäytynyt tutkija, mutta kaikki eivät ole sitä.

Tämä "pieni" sotku on niin yleistä, että olemme tottuneet tuhlaamaan aikaamme tähän tietosotkuun. Emme koskaan pysähdy miettimään, miten elämä olisi helpompaa, jos meillä olisi oikea työkalu asioiden järjestämiseen.

Ja silloin LabCollector astuu kuvaan!

Tietoja LabCollectorista

LabCollector on laboratorionhallintajärjestelmä, jonka avulla saat helposti saatavilla olevan inventaarion, jonka voit jakaa kenen tahansa kanssa. Kaikki tiedot ovat haettavissa ja helposti tulostettavissa tai vietävissä. Tämä työkalu parantaa entisestään laboratoriotovereidesi välistä viestintää ja yhteistyötä, ja te kaikki käytätte vähemmän aikaa rutiinitehtäviin ja enemmän aikaa tieteeseen.

Lisäksi LabCollectorin avulla sinulla voi olla oma sähköinen laboratoriopäiväkirja (ELN).

Lab Collector Electronic Lab Notebook eli ELN mahdollistaa kokeiden etsimisen ja dokumentoinnin, jotta laboratorion johtajat voivat hallita ja seurata tehokkaammin laboratorion nykyisiä hankkeita, jotka ovat saatavilla verkossa ja jaettavissa kollegoiden kesken.

Voit kommentoida kokeitasi ja rakentaa yhteisten resurssien, kuten kokeiden, protokollien, reagenssien ja tarvikkeiden, solulinjojen, alukkeiden jne., yhteistyöverkoston. LabCollectorin avulla voit yhdistää näytteet, reagenssit, solulinjat ja alukkeet niiden koekontekstissa ELN:n avulla. 

Mikä unelmien työkalu, vai? Eikä se ole edes paras osa!

Mind the Graph:n ja LabCollectorin kumppanuus on kehittynyt!

LabCollector-käyttäjillä on jo pääsy Mind the Graph:n alustaan LabCollector-työtilassa, mutta nyt he voivat myös käyttää työkalua. Julisteen valmistaja suoraan Lab Collector Electronic Lab Notebookista!

Poster Maker -sivu
Klikkaa kuvaa päästäksesi Poster Maker -työkaluun.

Mind the Graph uusi työkalu, Poster Maker

Poster Maker on Mind the Graph:n tiimin luoma uusi työkalu, jonka tarkoituksena on auttaa tutkijoita luomaan kauniita tieteellisiä julisteita ilman vaivaa. 

Tämä uusi työkalutekniikka on suunniteltu poimimaan tietoja suoraan julkaistusta artikkelistasi ja luomaan posterillesi oikea ulkoasu paperisi sisällön perusteella. Silti se myös järjestää tekstin ja kuvat ja täyttää kaiken kauniiseen ulkoasuun, mikä säästää aikaasi.

Jos haluat lisätietoja, katso nämä muut blogikirjoitukset!

Luo kauniita tieteellisiä julisteita Poster Makerin avulla,

ja

Tieteelliset julisteet - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, jotta siitä tulee loistava! (Plus ilmainen työkalu).

Löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Poster Makerista.

Kaikkien näiden upeiden työkalujen, LabCollectorin ja Poster Makerin, avulla voit varmasti luoda:

  • Kaaviot, joilla selvitetään kokeita koskevat pöytäkirjat.
  • Tieteelliset julisteet ja tieteelliset luvut tutkimustyötäsi varten.
  • Diaesitykset 
  • Graafiset tiivistelmät tutkimuspaperia varten
  • paljon enemmän.

Koska päätökset tehdään laboratoriotietojen perusteella, organisoitu ja luotettava järjestelmä laboratoriotietovarastona on tärkeä päivittäisten päätösten kannalta. Tällä voi olla valtava vaikutus tutkimustyöhösi, lopullisesti! 

LabCollector ja Mind the Graph tekevät yhdessä elämästäsi helpompaa ja parempaa. Mitä jos aloittaisit LabCollector-kokemuksesi juuri nyt? 

Klikkaa TÄÄLLÄ siirtyäksesi LabCollectorin verkkosivustolle. 

Me Mind the Graph:ssä etsimme aina uusia ja innovatiivisia ratkaisuja, ja uudet upeat yhteistyökumppanuudet ovat loistava tapa saavuttaa se!

Uusia kumppanuuksia on tulossa. Pysy kuulolla!

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit