Har du någonsin hört talas om LabCollector? LabCollector kan göra ditt liv som forskare mycket enklare, förändra din forskarlivsstil och ta dina labbanteckningar och dokument till nästa nivå! 

Släpp loss kraften i vetenskapliga posters med LabCollector och Mind the Graph!

Alla forskare vet hur rörig vår dator kan bli med alla data och skisser som vi samlar på oss. Du kanske är en mycket organiserad forskare, men det är inte alla som är det.

Denna "lilla" röra är så vanlig att vi är vana vid att slösa bort vår tid med allt detta dataröra. Vi tänker aldrig på hur livet skulle vara enklare med rätt verktyg för att organisera saker och ting.

Och det är då LabCollector kommer in i bilden!

Om LabCollector

LabCollector är en allt-i-ett-plattform för laboratoriehantering som ger dig en lättillgänglig inventarieförteckning som du kan dela med vem som helst. All information är dessutom sökbar och enkel att skriva ut eller exportera. Det här verktyget kommer att göra kommunikationen och samarbetet mellan dina labbkamrater ännu bättre, och ni kommer alla att lägga mindre tid på rutinuppgifter och mer tid på vetenskap.

Genom att använda LabCollector kan du dessutom ha din egen elektroniska labbanteckningsbok (ELN).

Med Lab Collector Electronic Lab Notebook, ELN, kan du söka och dokumentera experiment så att labbcheferna kan hantera och följa de aktuella projekten i labbet mer effektivt, eftersom de är tillgängliga online och delas mellan kollegor.

Du kommer att kunna kommentera dina experiment och bygga ett samarbetsnätverk med delade resurser, såsom experiment, protokoll, reagenser och förnödenheter, cellinjer, primers, etc. Med LabCollector kan du koppla samman dina prover, reagenser, cellinjer och primrar i deras experimentella sammanhang med hjälp av ELN. 

Vilket drömverktyg, va? Och det är inte ens det bästa!

Samarbetet mellan Mind the Graph och LabCollector har utvecklats!

LabCollector-användare har redan tillgång till Mind the Graph:s plattform i LabCollectors arbetsyta, men nu kan de också komma åt och använda verktyget Poster Maker direkt från Lab Collector Electronic Lab Notebook!

Sidan Poster Maker
Klicka på bilden för att komma till verktyget Poster Maker.

Mind the Graph nytt verktyg, Poster Maker

Poster Maker är ett nytt verktyg som skapats av Mind the Graph:s team i syfte att hjälpa forskare att skapa vackra vetenskapliga posters utan ansträngning. 

Denna nya verktygsteknik är utformad för att hämta information direkt från din publicerade artikel och skapa rätt layout för din poster baserat på artikelns innehåll, och väljer textinnehållet. Den organiserar även text och bilder och fyller allt i en vacker layout, vilket sparar tid.

Om du vill veta mer kan du läsa dessa andra blogginlägg!

Skapa vackra vetenskapliga affischer med Poster Maker,

och

Vetenskapliga affischer - Allt du behöver veta för att göra det bra! (Plus ett gratis verktyg).

Här hittar du allt du behöver veta om Poster Maker.

Med alla dessa fantastiska verktyg, LabCollector och Poster Maker, kommer du garanterat att kunna skapa:

  • Grafer för att förklara dina försöksprotokoll
  • Vetenskapliga affischer och figurer för ditt forskningsarbete
  • Presentationer med bilder 
  • Grafiska sammanfattningar för din forskningsrapport
  • mycket mer.

Eftersom beslut fattas baserat på labbinformation är det viktigt att ha ett organiserat och tillförlitligt system som fungerar som ditt labbinformationsarkiv för dina dagliga beslut. Detta kan ha en enorm inverkan på ditt forskningsarbete, för gott! 

LabCollector och Mind the Graph handlar tillsammans om att göra ditt liv enklare och bättre. Vad sägs om att börja din LabCollector-upplevelse just nu? 

Klicka på HÄR för att gå till LabCollectors webbplats. 

På Mind the Graph letar vi alltid efter nya och innovativa lösningar, och nya fantastiska partnerskap är ett utmärkt sätt att uppnå detta!

Nya partnerskap är på gång. Håll ögonen öppna!

logotyp-abonnemang

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusivt innehåll av hög kvalitet om effektiv visuell
kommunikation inom vetenskap.

- Exklusiv vägledning
- Tips för design
- Vetenskapliga nyheter och trender
- Handledningar och mallar