Har du nogensinde hørt om LabCollector? LabCollector kan gøre dit liv som forsker meget lettere, ændre din forskers livsstil og tage dine laboratorienoter og dokumenter til det næste niveau! 

Slip styrken af videnskabelige posters løs med LabCollector og Mind the Graph!

Enhver forsker ved, hvor rodet vores computer kan blive med alle de data og skitser, vi stabler op. Du er måske en meget organiseret forsker, men det er ikke alle, der er det.

Dette "lille" rod er så almindeligt, at vi er vant til at spilde vores tid med alt dette data-rod. Vi tænker aldrig over, hvordan livet ville være lettere med det rigtige værktøj til at organisere tingene.

Og det er her, LabCollector kommer ind i billedet!

Om LabCollector

LabCollector er en alt-i-en-platform til laboratorieadministration, som giver dig en let tilgængelig oversigt, du kan dele med alle. Og alle oplysninger er søgbare og nemme at udskrive eller eksportere. Dette værktøj vil gøre kommunikationen og samarbejdet mellem dine laboratoriekammerater endnu bedre, og I vil alle bruge mindre tid på rutineopgaver og mere tid på videnskab.

Ved at bruge LabCollector kan du desuden få din egen Electronic Lab Notebook (ELN).

Lab Collector Electronic Lab Notebook, eller ELN, giver dig mulighed for at søge og dokumentere eksperimenter, så laboratorieledere mere effektivt kan styre og følge de aktuelle projekter i laboratoriet, som er tilgængelige online og deles mellem kolleger.

Du vil kunne annotere dine eksperimenter og opbygge et samarbejdsnetværk af delte ressourcer, såsom eksperimenter, protokoller, reagenser og forsyninger, cellelinjer, primere osv. Med LabCollector kan du forbinde dine prøver, reagenser, cellelinjer, primere i deres eksperimentelle kontekst ved hjælp af ELN. 

Sikke et drømmeværktøj, ikke? Og det er ikke engang det bedste!

Partnerskabet mellem Mind the Graph og LabCollector har udviklet sig!

LabCollector-brugere har allerede adgang til Mind the Graph's platform inde i LabCollector-arbejdsområdet, men nu kan de også få adgang til og bruge værktøjet Plakatmager direkte fra Lab Collector Electronic Lab Notebook!

Plakatfremstillingsside
Klik på billedet for at få adgang til værktøjet Poster Maker.

Mind the Graph's nye værktøj, Poster Maker

Poster Maker er et nyt værktøj skabt af Mind the Graph's team med det formål at hjælpe forskere med at skabe smukke videnskabelige plakater uden besvær. 

Denne nye værktøjsteknologi er designet til at hente information direkte fra din publicerede artikel og skabe det rigtige layout til din plakat baseret på indholdet i din artikel. Men den organiserer også tekst og billeder og fylder det hele ind i et smukt layout, så du sparer tid.

Hvis du vil vide mere, kan du tjekke disse andre blogindlæg!

Lav smukke videnskabelige plakater med Poster Maker,

og

Videnskabelige plakater - alt hvad du behøver at vide for at gøre det godt! (Plus et gratis værktøj).

Her finder du alt, hvad du har brug for at vide om Poster Maker.

Med alle disse fantastiske værktøjer, LabCollector og Poster Maker, vil du helt sikkert være i stand til at skabe:

  • Grafer til at forklare dine forsøgsprotokoller
  • Videnskabelige plakater og figurer til dit forskningsarbejde
  • Slides præsentationer 
  • Grafiske abstracts til din forskningsopgave
  • meget mere.

Da beslutninger træffes på baggrund af laboratorieinformation, er det vigtigt for dine daglige beslutninger at have et organiseret og pålideligt system, der fungerer som dit laboratorieinformationslager. Det kan have en enorm indflydelse på dit forskningsarbejde - for altid! 

LabCollector og Mind the Graph handler sammen om at gøre dit liv lettere og bedre. Hvad med at starte din LabCollector-oplevelse lige nu? 

Klik på HER for at gå til LabCollectors hjemmeside. 

Hos Mind the Graph er vi altid på udkig efter nye og innovative løsninger, og nye fantastiske partnerskaber er en god måde at opnå det på!

Nye partnerskaber er på vej. Hold øje med dem!

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner