Чували ли сте за LabCollector? LabCollector може да улесни живота ви като изследовател, да промени начина ви на живот и да издигне лабораторните ви записки и документи на следващото ниво! 

Разгърнете силата на научните постери с LabCollector и Mind the Graph!

Всеки изследовател знае колко разхвърлян може да стане компютърът ни с всички данни и скици, които трупаме. Вие може да сте много организиран изследовател, но не всеки е такъв.

Тази "малка" бъркотия е толкова често срещана, че сме свикнали да си губим времето с цялата тази бъркотия от данни. Никога не спираме да се замисляме как животът ни би бил по-лесен с подходящ инструмент за организиране на нещата.

И тогава се появява LabCollector!

За LabCollector

LabCollector е универсална платформа за управление на лаборатории, която ви дава лесно достъпен инвентар, който можете да споделяте с всеки. Цялата информация може да се търси и лесно да се отпечатва или експортира. Този инструмент ще превърне комуникацията и сътрудничеството между вашите колеги от лабораторията в още по-добри, а освен това всички вие ще прекарвате по-малко време в рутинни задачи и повече време в наука.

Освен това с помощта на LabCollector можете да имате собствена електронна лабораторна тетрадка (ELN).

Електронната лабораторна тетрадка Lab Collector или ELN ви позволява да търсите и документирате експерименти, така че ръководителите на лабораториите да могат да управляват и следят по-ефективно текущите проекти в лабораторията, които са достъпни онлайн и се споделят между колегите.

Ще можете да анотирате експериментите си и да изградите съвместна мрежа от споделени ресурси, като експерименти, протоколи, реактиви и консумативи, клетъчни линии, праймери и др. С LabCollector можете да свържете вашите проби, реактиви, клетъчни линии, праймери в техния експериментален контекст, като използвате ELN. 

Какъв инструмент за мечти, а? И това дори не е най-хубавата част!

Партньорството между Mind the Graph и LabCollector се разви!

Потребителите на LabCollector вече имат достъп до платформата на Mind the Graph в работното пространство на LabCollector, но сега те могат също така да получат достъп и да използват инструмента Poster Maker директно от електронната лабораторна тетрадка Lab Collector!

Страницата на Poster Maker
Щракнете върху изображението, за да отворите инструмента Poster Maker.

Нов инструмент на Mind the Graph, Poster Maker

Poster Maker е нов инструмент, създаден от екипа на Mind the Graph, с цел да помогне на учените да създават красиви научни постери без никакви усилия. 

Този нов инструмент е проектиран така, че да извлича информация директно от публикуваната ви статия и да създава подходящото оформление за вашия плакат въз основа на съдържанието на статията, като тази нова технология ще избере текстовото съдържание. Все пак тя също така ще организира текста и изображенията и ще попълни всичко в красиво оформление, спестявайки ви време.

За да научите повече, разгледайте тези други публикации в блога!

Създаване на красиви научни плакати с Poster Maker,

и

Научни плакати - всичко, което трябва да знаете, за да ги направите страхотни! (плюс безплатен инструмент).

Ще намерите всичко, което трябва да знаете за Poster Maker.

С всички тези невероятни инструменти - LabCollector и Poster Maker - със сигурност ще можете да създавате:

  • Графики за обяснение на протоколите от експериментите ви
  • Научни постери и научни фигури за вашата изследователска работа
  • Презентации с диапозитиви 
  • Графични резюмета за вашия научен труд
  • много повече.

Тъй като решенията се вземат въз основа на лабораторна информация, наличието на организирана и надеждна система, която да служи като хранилище за лабораторна информация, е важно за ежедневните ви решения. Това може да окаже огромно въздействие върху изследователската ви работа, за добро! 

LabCollector и Mind the Graph заедно се стремят да направят живота ви по-лесен и по-добър. Какво ще кажете да започнете своя опит с LabCollector точно сега? 

Кликнете върху ТУК за да отидете на уебсайта на LabCollector. 

В Mind the Graph винаги търсим нови и иновативни решения, а новите невероятни партньорства са чудесен начин да постигнем това!

Предстоят нови партньорства. Останете на линия!

абонамент за лого

Абонирайте се за нашия бюлетин

Ексклузивно висококачествено съдържание за ефективни визуални
комуникация в областта на науката.

- Ексклузивно ръководство
- Съвети за дизайн
- Научни новини и тенденции
- Уроци и шаблони