Ați auzit vreodată de LabCollector? LabCollector vă poate face viața mult mai ușoară ca cercetător, vă poate schimba stilul de viață de cercetător și vă poate duce notițele și documentele de laborator la nivelul următor! 

Dezlănțuiți puterea posterelor științifice cu LabCollector și Mind the Graph!

Orice cercetător știe cât de dezordonat poate deveni computerul nostru cu toate datele și schițele pe care le acumulăm. Poate că sunteți un cercetător foarte organizat, dar nu toată lumea este așa.

Această "mică" încurcătură este atât de obișnuită încât ne-am obișnuit să ne pierdem timpul cu toată această încurcătură de date. Nu ne oprim niciodată să ne gândim cum ar fi mai ușoară viața dacă am avea un instrument potrivit pentru a organiza lucrurile.

Și atunci intervine LabCollector!

Despre LabCollector

LabCollector este o platformă de gestionare a laboratoarelor all-in-one, care vă oferă un inventar ușor de partajat cu oricine. Iar toate informațiile pot fi căutate și sunt ușor de imprimat sau de exportat. Acest instrument va îmbunătăți și mai mult comunicarea și colaborarea între colegii de laborator, în plus, cu toții veți petrece mai puțin timp cu sarcinile de rutină și mai mult timp cu știința.

În plus, prin utilizarea LabCollector, puteți avea propriul caiet de laborator electronic (ELN).

Lab Collector Electronic Lab Notebook, sau ELN, vă permite să căutați și să documentați experimentele, astfel încât șefii de laborator să poată gestiona și urmări mai eficient proiectele curente din laborator, care sunt accesibile online și partajate între colegi.

Veți putea să vă adnotați experimentele și să construiți o rețea colaborativă de resurse comune, cum ar fi experimente, protocoale, reactivi și consumabile, linii celulare, primeri etc. Cu LabCollector, vă puteți conecta probele, reactivii, liniile celulare, primerii în contextul lor experimental folosind ELN. 

Ce unealtă de vis, nu-i așa? Și asta nu este nici măcar cea mai bună parte!

Parteneriatul dintre Mind the Graph și LabCollector a evoluat!

Utilizatorii LabCollector au deja acces la platforma Mind the Graph în interiorul spațiului de lucru LabCollector, dar acum pot accesa și utiliza și instrumentul Poster Maker direct de la Lab Collector Electronic Lab Notebook!

Pagina Poster Maker
Faceți clic pe imagine pentru a accesa instrumentul Poster Maker.

Noul instrument Mind the Graph, Poster Maker

Poster Maker este un nou instrument creat de echipa Mind the Graph, cu intenția de a ajuta oamenii de știință să creeze postere științifice frumoase fără niciun efort. 

Conceput pentru a prelua informații direct din lucrarea publicată și pentru a crea aspectul potrivit pentru posterul dvs. pe baza conținutului lucrării, acest nou instrument tehnologic va selecta conținutul textual. Totuși, va organiza, de asemenea, textul și imaginile și va completa totul într-o machetă frumoasă, economisindu-vă timpul.

Pentru a afla mai multe, consultați aceste alte articole de pe blog!

Creați postere științifice frumoase cu Poster Maker,

și

Postere științifice - Tot ce trebuie să știi pentru a face o mare! (plus un instrument gratuit).

Veți găsi tot ce trebuie să știți despre Poster Maker.

Cu toate aceste instrumente uimitoare, LabCollector și Poster Maker, cu siguranță veți putea crea:

  • Grafice pentru a explica protocoalele experimentelor dvs.
  • Postere științifice și figuri științifice pentru lucrările de cercetare
  • Prezentări cu diapozitive 
  • Rezumate grafice pentru lucrarea dvs. de cercetare
  • mult mai mult.

Deoarece deciziile sunt luate pe baza informațiilor de laborator, este important pentru deciziile dumneavoastră zilnice să dispuneți de un sistem organizat și fiabil care să vă servească drept depozit de informații de laborator. Acest lucru poate avea un impact uriaș asupra activității dumneavoastră de cercetare, pentru totdeauna! 

LabCollector și Mind the Graph au ca scop comun să vă facă viața mai ușoară și mai bună. Ce-ar fi să începeți chiar acum experiența LabCollector? 

Faceți clic pe AICI pentru a accesa site-ul web LabCollector. 

La Mind the Graph, suntem mereu în căutare de soluții noi și inovatoare, iar noile parteneriate uimitoare sunt o modalitate excelentă de a realiza acest lucru!

Vor apărea noi parteneriate. Rămâneți pe recepție!

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane