Hallo daar! We hebben nieuwe wetenschappelijke illustraties voor jullie! Elke vrijdag laten we zien wat er nieuw is op mind the graph, dus je kunt het nieuws volgen op onze blog. Maar naast deze illustraties hebben we al meer dan achtduizend andere beschikbaar op ons platform.

 

Nieuwe wetenschappelijke illustraties

Euproctis chrysorrhoea

Aka de bruine-staartmot, is inheems in Europa, Azië en het noorden van Afrika. De bruinstaartmot produceert één generatie per jaar. Ze heeft vier levensstadia: ei, larve, pop en volwassene. We hebben de illustraties van de larven al beschikbaar, maar deze week hebben we de volwassen vorm toegevoegd.

wetenschappelijke_illustraties_euproctis_chrysorrhoea_zoologie_geest_de_grafiek

Nobelprijswinnaars 

Tomas Lindahl, Paul Modrich en Aziz Sancar wonnen gezamenlijk De Nobelprijs voor Scheikunde 2015 "voor mechanistische studies van DNA-reparatie." We hebben ook andere illustraties van wetenschappers, zoals Sir Alexander Fleming.

wetenschappelijke_illustraties_nobel_prijswinnaars_geest_de_grafiek

Druiven

Heb je ooit gehoord van Enologie? Het is de wetenschap en studie van wijn en wijnbereiding, te onderscheiden van de wijnbouw, de landbouwactiviteiten van wijnbouw en druivenoogst. Dus, als u enoloog bent of gewoon een wijnliefhebber, bekijk dan onze complete categorie enologie.

wijn_druif_wetenschappelijke_illustraties_geest_de_grafiek

Aarde en maansverduistering

Een maansverduistering treedt op wanneer de Maan recht achter de Aarde en in haar schaduw staat. Maar dit kan alleen als de zon, de aarde en de maan precies of zeer dicht bij elkaar staan, met de aarde tussen de andere twee in. Een zonsverduistering daarentegen treedt op wanneer de Maan voor de Zon langs gaat.


scientific_illustrations_geology_eclipse_moon_earth_mind_the_graph

Insecten

Coccinellidae is een wijdverspreide familie van kleine kevers die bekend staan als lieveheersbeestjes. Entomologen geven echter de voorkeur aan de namen lieveheersbeestje of lieveheersbeestje, omdat deze insecten niet tot de echte wantsen worden gerekend.

coccinellidae_ant_insecten_mind_the_graph

Warthog 

Het gewone wrattenzwijn (Phacochoerus africanus) is een wild lid van de varkensfamilie (Suidae) die voorkomt in grasland, savanne en bossen in Afrika ten zuiden van de Sahara.

warthlog_zoology_mind_the_graph

 

Mastcel

Het is een onderdeel van het immuunsysteem en het neuro-immuunsysteem. Zij spelen een belangrijke rol bij allergie en anafylaxie. Maar mestcellen spelen ook een belangrijke beschermende rol. Ze zijn betrokken bij angiogenese, immuuntolerantie, verdediging tegen ziekteverwekkers en de functie van de bloed-hersenbarrière.

mast_cell_mind_the_graph

 

Hoe kan ik deze illustraties gebruiken in mijn publicaties?

Ja. Mind the Graph is een online platform waarmee wetenschappers in het oog springende wetenschappelijke presentaties, grafische samenvattingen, infographics en meer kunnen maken. Naast de bibliotheek met wetenschappelijke illustraties, kun je tekst, grafieken, iconen en je eigen afbeeldingen uploaden om een complete presentatie te maken. U kunt het gratis proberen of upgraden voor onbeperkte mogelijkheden. Bovendien zijn onze illustraties gebaseerd op verzoeken van onze abonnees. Dus als u niet de illustratie vindt die u nodig hebt, kunt u deze zonder extra kosten aanvragen.

let op de grafiek wetenschappelijke illustraties

 

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen