Hej, alle sammen! Vi har nye videnskabelige illustrationer til dig! Hver fredag viser vi, hvad der er nyt på mind the graph, så du kan følge med i nyhederne på vores blog. Men udover disse illustrationer har vi allerede over 8.000 andre tilgængelige på vores platform.

 

Nye videnskabelige illustrationer

Euproctis chrysorrhoea

Også kendt som brunhalemøl, er hjemmehørende i Europa, Asien og det nordlige Afrika. Brunhalemøllet producerer én generation om året. Den har fire livsstadier: æg, larve, puppe og voksen. Vi har allerede illustrationer af larver tilgængelige, men i denne uge tilføjede vi den voksne form.

videnskabelige_illustrationer_euproctis_chrysorrhoea_zoology_mind_the_graph

Nobelprisvindere 

Tomas Lindahl, Paul Modrich og Aziz Sancar vandt i fællesskab Nobelprisen i kemi 2015 "for mekanistiske studier af DNA-reparation." Vi har også andre illustrationer af forskere, som Sir Alexander Fleming.

videnskabelig_illustrationer_nobelprisvindere_hjerne_grafen

Druer

Har du nogensinde hørt om enologi? Det er videnskaben og studiet af vin og vinfremstilling; forskelligt fra vindyrkning, de landbrugsmæssige bestræbelser på at dyrke vin og høste druer. Så hvis du er enolog eller bare en vinelsker, så tjek vores komplette kategori om enologi.

vin_grape_scientific_illustrations_mind_the_graph

Jord- og måneformørkelse

En måneformørkelse opstår, når månen passerer direkte bag jorden og ind i dens skygge. Men det kan kun ske, når Solen, Jorden og Månen står nøjagtigt eller meget tæt på hinanden, med Jorden mellem de to andre. På den anden side opstår en solformørkelse, når månen passerer foran solen.


videnskabelige_illustrationer_geologi_formørkelse_måne_jord_sind_grafen

Insekter

Coccinellidae er en udbredt familie af små biller kendt som mariehøns. Entomologer foretrækker dog navnene mariehøne eller mariehønebille, da disse insekter ikke er klassificeret som rigtige insekter.

coccinellidae_ant_insects_mind_the_graph

Vortesvin 

Det almindelige vortesvin (Phacochoerus africanus) er et vildt medlem af grisefamilien (Suidae), der lever på græsarealer, savanner og i skove i Afrika syd for Sahara.

warthlog_zoology_mind_the_graph

 

Mastcelle

Det er en del af immunsystemet og det neuroimmune system. De har en vigtig rolle i allergi og anafylaksi. Men mastceller spiller også en vigtig beskyttende rolle. De er involveret i angiogenese, immuntolerance, forsvar mod patogener og blod-hjerne-barrierefunktion.

mast_cell_mind_the_graph

 

Hvordan kan jeg bruge disse illustrationer i mine publikationer?

Ja. Mind the Graph er en online platform, der gør det muligt for forskere at skabe iøjnefaldende videnskabelige præsentationer, grafiske abstracts, infografik og meget mere. Ud over biblioteket med videnskabelige illustrationer kan du bruge tekst, diagrammer, ikoner og uploade dine egne billeder for at skabe en komplet præsentation. Du kan prøve det gratis eller opgradere for at få ubegrænsede funktioner. Desuden er vores illustrationer baseret på anmodninger fra vores abonnenter. Så hvis du ikke finder den, du har brug for, kan du anmode om den uden ekstra omkostninger.

Husk grafen videnskabelige illustrationer

 

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner