Bună ziua! Avem noi ilustrații științifice pentru voi! În fiecare vineri vă prezentăm noutățile din mind the graph, așa că puteți fi la curent cu noutățile de pe blogul nostru. Dar, pe lângă aceste ilustrații, avem deja alte peste opt mii de ilustrații disponibile pe platforma noastră.

 

Noi ilustrații științifice

Euproctis chrysorrhoea

Aka the molie cu coadă maro, este originar din Europa, Asia și nordul Africii. Molia cu coadă brună produce o singură generație pe an. Are patru stadii de viață: ou, larvă, pupă și adult. Avem deja la dispoziție ilustrațiile larvelor, dar săptămâna aceasta am adăugat forma adultă.

ilustrații_științifice_euproctis_crizoree_zoologie_euproctis_euproctis_cristorrhoea_zoologie_mind_the_graph

Câștigătorii premiului Nobel 

Tomas Lindahl, Paul Modrich și Aziz Sancar au câștigat împreună Premiul Nobel pentru Chimie 2015 "pentru studii mecaniciste privind repararea ADN-ului". Avem și alte ilustrații ale oamenilor de știință, precum Sir Alexander Fleming.

ilustrări_științifice_ilustrații_câștigători_premiului_nobel_mind_the_graph

Struguri

Ați auzit vreodată de Enologie? Este știința și studiul vinului și al vinificației, distinctă de viticultură, adică de activitățile agricole de cultivare a viței de vie și de recoltare a strugurilor. Așadar, dacă sunteți un enolog sau doar un iubitor de vin, consultați categoria noastră completă de enologie.

ilustrări_științifice_de_vin_de_viță_de_viță_de_vie_de_grafic

Eclipsa de Pământ și de Lună

O eclipsă de Lună are loc atunci când Luna trece direct în spatele Pământului și intră în umbra acestuia. Dar acest lucru se poate întâmpla numai atunci când Soarele, Pământul și Luna sunt aliniate exact sau foarte strâns, cu Pământul între celelalte două. Pe de altă parte, o eclipsă de soare are loc atunci când Luna trece prin fața Soarelui.


ilustrații_științifice_geologie_eclipsă_lună_pământ_mentul_lunii_grafic

Insecte

Coccinellidae este o familie foarte răspândită de gândaci mici, cunoscuți sub numele de gărgărițe. Cu toate acestea, entomologii preferă denumirile de gărgărițe gărgărițe sau gărgărițe cucoană, deoarece aceste insecte nu sunt clasificate ca fiind gândaci adevărați.

coccinellidae_insecte_ant_insecte_mind_the_graph

Warthog 

Făgărașul comun (Phacochoerus africanus) este un membru sălbatic al familiei porcilor (Suidae) care trăiește în pășunile, savana și pădurile din Africa subsahariană.

warthlog_zoologie_mind_the_graph

 

Mastocite

Acesta face parte din sistemul imunitar și neuroimunitar. Au un rol important în căile alergiei și ale anafilaxiei. Cu toate acestea, mastocitele joacă, de asemenea, un rol important de protecție. Sunt implicați în angiogeneză, toleranță imunitară, apărare împotriva agenților patogeni și în funcția de barieră hemato-encefalică.

mastodont_celula_mintea_graficului

 

Cum pot folosi aceste ilustrații în publicațiile mele?

Da. Mind the Graph este o platformă online care permite oamenilor de știință să creeze prezentări științifice atrăgătoare, rezumate grafice, infografice și multe altele. Pe lângă biblioteca de ilustrații științifice, puteți utiliza text, grafice, pictograme și încărca propriile imagini pentru a crea o prezentare completă. Îl puteți încerca gratuit sau îl puteți actualiza pentru a avea caracteristici nelimitate. În plus, ilustrațiile noastre se bazează pe cererile abonaților noștri. Așadar, dacă nu o găsiți pe cea de care aveți nevoie, o puteți solicita fără costuri suplimentare.

țineți cont de graficul ilustrațiilor științifice

 

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane