Hei! Meillä on teille uusia tieteellisiä kuvituksia! Joka perjantai näytämme waht on uusi mind the graph, joten voit seurata uutisia blogissamme. Mutta näiden kuvitusten lisäksi meillä on jo yli kahdeksantuhatta muuta kuvitusta saatavilla alustallamme.

 

Uudet tieteelliset kuvitukset

Euproctis chrysorrhoea

Aka ruskohäntäperhonen, on kotoisin Euroopasta, Aasiasta ja Pohjois-Afrikasta. Ruskohäntäperhonen tuottaa yhden sukupolven vuodessa. Sillä on neljä elinvaihetta: muna, toukka, nukke ja aikuinen. Meillä on jo saatavilla toukkien kuvituksia, mutta tällä viikolla lisäsimme aikuisen muodon.

scientific_illustrations_euproctis_chrysorrhoea_zoology_mind_the_graph

Nobel-palkinnon saajat 

Tomas Lindahl, Paul Modrich ja Aziz Sancar saivat vuoden 2015 kemian Nobel-palkinnon yhdessä "DNA:n korjauksen mekanistisista tutkimuksista". Meillä on myös muita kuvituksia tiedemiehistä, kuten Sir Alexander Fleming.

tieteelliset_kuvaukset_nobel-palkinnon_voittajat_mielessä_grafiikat

Viinirypäleet

Oletko koskaan kuullut enologiasta? Se on viinin ja viininvalmistuksen tiede ja tutkimus, joka eroaa viininviljelystä eli viininviljelyyn ja rypäleiden keräämiseen liittyvistä maatalouspyrkimyksistä. Jos siis olet enologi tai vain viinin ystävä, tutustu täydelliseen enologian luokkaamme.

viini_rypäle_tieteellinen_kuvitus_mieli_kaavioesitys

Maan ja kuun pimennys

Kuunpimennys tapahtuu, kun Kuu kulkee suoraan Maan takana ja sen varjossa. Näin voi kuitenkin tapahtua vain silloin, kun Aurinko, Maa ja Kuu ovat täsmälleen tai hyvin lähellä toisiaan, ja Maa on kahden muun välissä. Toisaalta auringonpimennys tapahtuu, kun Kuu kulkee Auringon edestä.


scientific_illustrations_geology_eclipse_moon_earth_mind_the_graph

Hyönteiset

Coccinellidae on laajalle levinnyt pienten kovakuoriaisten suku, joka tunnetaan nimellä leppäkertut. Entomologit käyttävät kuitenkin mieluummin nimityksiä leppäkuoriainen tai leppäkuoriainen, koska näitä hyönteisiä ei luokitella varsinaisiksi ötököiksi.

coccinellidae_ant_insects_mind_the_graph

Warthog 

Tavallinen warthog (Phacochoerus africanus) on sikojen heimoon (Suidae) kuuluva luonnonvarainen jäsen, jota tavataan Saharan eteläpuolisessa Afrikassa laidunmailla, savannilla ja metsissä.

warthlog_zoologia_mielessä_kaavio

 

Masto-solu

Se on osa immuunijärjestelmää ja neuroimmuunijärjestelmää. Niillä on tärkeä rooli allergia- ja anafylaksiapoluissa. Kuitenkin syöttösoluilla on myös tärkeä suojaava rooli. Ne osallistuvat angiogeneesiin, immuunitoleranssiin, patogeenien torjuntaan ja veri-aivoesteen toimintaan.

mast_cell_mind_the_graph (Mast_cell_mind_the_graph)

 

Miten voin käyttää näitä kuvituksia julkaisuissani?

Kyllä. Mind the Graph on verkkoalusta, jonka avulla tutkijat voivat luoda huomiota herättäviä tieteellisiä esityksiä, graafisia tiivistelmiä, infografiikkaa ja paljon muuta. Tieteellisten kuvitusten kirjaston lisäksi voit käyttää tekstiä, kaavioita, kuvakkeita ja ladata omia kuvia täydellisen esityksen luomiseksi. Voit kokeilla sitä ilmaiseksi tai päivittää sen saadaksesi rajattomasti ominaisuuksia. Lisäksi kuvituksemme perustuvat tilaajiemme pyyntöihin. Jos et siis löydä tarvitsemaasi kuvitusta, voit pyytää sitä ilman lisäkustannuksia.

mind the graph tieteelliset kuvitukset

 

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit