Hei. Oletko valmis näkemään viikon parhaat tieteelliset kuvitukset? Kuten tiedätte, lisäämme joka viikko kuvituksia, jotka tulevat saataville mind the graph -käyttäjille (myös ilmaiskäyttäjille). Jos pidit niistä, voit tallentaa ne henkilökohtaiseen kirjastoosi pitääksesi ne vain yhden klikkauksen päässä. Julkaisemme viikon parhaat tieteelliset kuvitukset myös blogissamme, jotta pysyt ajan tasalla.

Sitä paitsi, jos kaipaat kuvitusta, voit pyytää meiltä. 

Laboratoriolaitteet:

Meillä on kokonainen luokka, jossa on kuvia laboratoriolaitteista. Nämä alla olevat kuvitukset ovat viimeisimpiä, mutta voit tarkistaa ne kaikki kuvaajasta:

equipment_scientifc_illustrations

Synnytystoimenpiteet ja keisarinleikkaus

Lisäsimme myös uusia kuvituksia gynekologian ja pediatrian luokkiin.

synnytystoimenpiteet

Endomycorrizhae

Meillä on jo kuvia ectomycorrizhaeista. Nyt olemme luoneet kuvia, jotka osoittavat näiden kahden symbioottisen prosessin väliset erot. Toisin kuin ektomykorritsat, jotka muodostavat juuren solujen ympärillä kasvavan hyfajärjestelmän, endomykorritsojen hyfat eivät ainoastaan kasva kasvin juuren sisällä, vaan ne myös tunkeutuvat juuren soluseinien läpi ja sulkeutuvat solukalvoon. Näin sieni ja kasvi muodostavat syvemmälle tunkeutuvan symbioottisen suhteen. Voit tutustua ther mycorrizhae -kuviin täällä.

endomycorrhizae_scientifc_illustrations

Leijonan kasvot

Uusi Leijonakuningas-elokuva oli menestys ympäri maailmaa. Niinpä innostuimme luomaan uuden kuvituksen:

lion_scientifc_illustrations

Nilviäiset

Nämä kauniit kuoret kuuluvat nilviäisiin... Murex, Pterynotus, Chicoreus. ja Homalocantha.

nilviäiset_tieteelliset_kuvat

Vasektomia

Meillä on jo kuvia ihmisen miehen lisääntymisjärjestelmästä, mutta nyt on erityisiä kuvia vasektomiasta, kirurgisesta toimenpiteestä, jolla mies steriloidaan tai ehkäistään pysyvästi.

vasektomia_tieteelliset_kuvat

Hampaiden anatomia

Uudet hammaslääketieteen kuvitukset. Nyt näet yksityiskohtaisesti hampaiden hermotuksen.

tooth_scientifc_illustrations

Suklaakakku

Tämä suklaakakku kuuluu ravitsemusluokkaan. Ja rehellisesti sanottuna tämä on viikon suosikkikuvani ilmeisistä syistä. Valitettavasti voitte vain visualisoida sen, mutta älkää vihatko minua. Jos sinusta tuntui samalta, tästä linkistä on apua. 

suklaakakku_tieteelliset_kuvat

Voinko käyttää näitä kuvituksia julkaisuissani?

Kyllä. Mind the graph on verkossa toimiva DIY-alusta, jonka avulla tutkijat voivat luoda omia graafisia tiivistelmiä, esityksiä ja infografiikkaa. Meillä on itse asiassa suurin tieteellisten kuvitusten kirjasto verkossa. Aluksi voit luoda ilmaisen tilin ja aloittaa omien kuvien luomisen. Voit siis käyttää mind the graphia valitaksesi itsellesi parhaat tieteelliset kuvitukset ja yhdistää ne graafiseen abstraktioosi. Voit pysyä ilmaisena käyttäjänä niin kauan kuin haluat. Jos kuitenkin haluat käyttää kaikkia ominaisuuksia voit päivittää rajoittamattomaan tiliin.

mind the graph tieteelliset kuvitukset

 

 

logo-tilaus

Tilaa uutiskirjeemme

Eksklusiivista korkealaatuista sisältöä tehokkaasta visuaalisesta
tiedeviestintä.

- Eksklusiivinen opas
- Suunnitteluvinkkejä
- Tieteelliset uutiset ja suuntaukset
- Oppaat ja mallit