Hei på dere. Er du klar til å se ukens beste vitenskapelige illustrasjoner? Som du vet, legger vi hver uke til illustrasjoner som blir tilgjengelige for grafbrukere (inkludert gratisbrukere). Hvis du likte dem, kan du lagre dem i ditt personlige bibliotek, slik at du har dem bare ett klikk unna. Vi publiserer også ukens beste vitenskapelige illustrasjoner på bloggen vår for å holde deg oppdatert.

Dessuten, hvis du går glipp av en illustrasjon, kan du sende en forespørsel til oss. 

Laboratorieutstyr:

Vi har en hel kategori med illustrasjoner av laboratorieutstyr. Disse illustrasjonene nedenfor er de siste vi har lagt til, men du kan se alle ved å klikke på grafen:

utstyr_vitenskapelige_illustrasjoner

Obstetriske inngrep og keisersnitt

Vi har også lagt til nye illustrasjoner i kategoriene ginekologi og pediatri.

obstetriske prosedyrer

Endomycorrizhae

Vi har allerede illustrasjoner av ectomycorrizhae. Nå har vi laget illustrasjoner som viser forskjellene mellom disse to symbiotiske prosessene. I motsetning til ektomykorrhiza som danner et system av hyfer som vokser rundt cellene i roten, vokser hyfene til endomykorrhiza ikke bare inne i roten på planten, men trenger også inn i rotcelleveggene og blir omsluttet av cellemembranen. Dette gir et mer inngripende symbiotisk forhold mellom soppen og planten. Du kan se illustrasjoner av mykorrhizasoppene her.

endomycorrhizae_scientifc_illustrasjoner

Løveansikt

Den nye filmen om løvenes konge ble en suksess over hele verden. Derfor ble vi inspirert til å lage en ny illustrasjon:

lion_scientifc_illustrasjoner

Bløtdyr

Disse vakre skjellene tilhører bløtdyrene. Murex, Pterynotus, Chicoreus og Homalocantha.

bløtdyr_vitenskapelige_illustrasjoner

Vasektomi

Vi har allerede illustrasjoner av det mannlige forplantningssystemet, men nå finnes det også spesifikke illustrasjoner av vasektomi, et kirurgisk inngrep for mannlig sterilisering eller permanent prevensjon.

vasektomi_vitenskapelige_illustrasjoner

Tenners anatomi

Nye illustrasjoner av odontologi. Nå kan du se tenners innervering i detalj.

tann_vitenskapelige_illustrasjoner

Sjokoladekake

This chocolate cake is in the nutrition category. And honestly, this is my favourite illustration of the week for obvious reasons. Unfortunately you can only visualize it, but don’t hate me. If you felt the same way, vil denne lenken være nyttig. 

chocolate_cake_scientific_illustrations (vitenskapelige_illustrasjoner)

Kan jeg bruke disse illustrasjonene i publikasjonene mine?

Ja, det er det. Mind the graph er en online DIY-plattform som gjør det mulig for forskere å lage sine egne grafiske sammendrag, presentasjoner og infografikk. Vi har faktisk det største biblioteket med vitenskapelige illustrasjoner på nettet. Til å begynne med kan du opprette en gratis konto og begynne å lage dine egne bilder. Så kan du bruke Mind the Graph til å velge de beste vitenskapelige illustrasjonene for deg og kombinere dem i ditt grafiske sammendrag. Du kan være gratisbruker så lenge du vil. Men hvis du ønsker å har tilgang til alle funksjoner kan du oppgradere til en ubegrenset konto.

tenk på grafen vitenskapelige illustrasjoner

 

 

logo-abonnement

Abonner på nyhetsbrevet vårt

Eksklusivt innhold av høy kvalitet om effektiv visuell
kommunikasjon innen vitenskap.

- Eksklusiv guide
- Tips om design
- Vitenskapelige nyheter og trender
- Veiledninger og maler