Hallo daar. Ben je klaar om de beste wetenschappelijke illustraties van de week te zien? Zoals je weet, voegen we elke week illustraties toe die beschikbaar komen voor de grafiekgebruikers (inclusief gratis gebruikers). Als je ze leuk vond, kun je ze opslaan in je persoonlijke bibliotheek om ze slechts één klik verwijderd te houden. We publiceren ook de beste wetenschappelijke illustraties van de week op onze blog om u op de hoogte te houden.

Daarnaast, als je een illustratie mist, kunt u ons verzoeken. 

Labapparatuur:

We hebben een hele categorie met illustraties van laboratoriumapparatuur. Deze illustraties hieronder zijn de laatste die we hebben toegevoegd, maar u kunt ze allemaal bekijken op de grafiek:

apparatuur_wetenschappelijk_illustraties

Verloskundige procedures en keizersnede

We hebben ook nieuwe illustraties toegevoegd aan onze categorieën ginecologie en pediatrie.

verloskundige procedures

Endomycorrizhae

We hebben al illustraties van ectomycorrizhae. Nu hebben we dus illustraties gemaakt om de verschillen tussen deze twee symbiotische processen te tonen. In tegenstelling tot ectomycorrhizae, die een systeem van hyfen vormen die rond de cellen van de wortel groeien, groeien de hyfen van de endomycorrhizae niet alleen in de wortel van de plant, maar dringen ze ook door de celwanden van de wortel heen en raken ingesloten in het celmembraan. Dit zorgt voor een meer invasieve symbiotische relatie tussen de schimmels en de plant. U kunt de illustraties van de mycorrizhae hier bekijken.

endomycorrhizae_scientifc_illustraties

Leeuwengezicht

De nieuwe Lion King film was een succes over de hele wereld. Dus we voelden ons geïnspireerd om een nieuwe illustratie te maken:

leeuw_wetenschappelijk_illustraties

Weekdieren

Deze prachtige schelpen behoren tot de weekdieren Murex, Pterynotus, Chicoreus en Homalocantha.

weekdier_wetenschappelijk_illustraties

Vasectomie

We hebben al illustraties van het mannelijk voortplantingssysteem, maar nu zijn er specifieke illustraties van vasectomie, een chirurgische procedure voor sterilisatie van de man of permanente anticonceptie.

vasectomie_wetenschappelijk_illustraties

Anatomie van de tanden

Nieuwe illustraties van odontologie. Nu kun je in detail de innervatie van de tanden zien.

tand_wetenschappelijk_illustraties

Chocolade cake

Deze chocoladetaart valt in de categorie voeding. En eerlijk gezegd is dit mijn favoriete illustratie van de week om duidelijke redenen. Helaas kun je het alleen visualiseren, maar haat me niet. Als je hetzelfde voelde, zal deze link nuttig zijn. 

chocolade_cake_wetenschappelijke_illustraties

Mag ik deze illustraties gebruiken in mijn publicaties?

Ja. Mind the graph is een online DIY-platform waarmee wetenschappers hun eigen grafische samenvattingen, presentaties en infographics kunnen maken. In feite hebben we de grootste bibliotheek van wetenschappelijke illustraties online. Om te beginnen kunt u een gratis account aanmaken en beginnen met het maken van uw eigen afbeeldingen. Zo kunt u de beste wetenschappelijke illustraties voor u kiezen en ze combineren in uw grafische samenvatting. U kunt zo lang als u wilt gratis gebruiker blijven. Maar als u wilt toegang hebben tot alle functies kun je upgraden naar een onbeperkte account.

let op de grafiek wetenschappelijke illustraties

 

 

logo aanmelden

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Exclusieve inhoud van hoge kwaliteit over effectieve visuele
communicatie in de wetenschap.

- Exclusieve gids
- Ontwerp tips
- Wetenschappelijk nieuws en trends
- Handleidingen en sjablonen