Hej med jer. Er du klar til at se ugens bedste videnskabelige illustrationer? Som du ved, tilføjer vi hver uge illustrationer, der bliver tilgængelige for grafbrugere (også gratisbrugere). Hvis du kunne lide dem, kan du gemme dem i dit personlige bibliotek, så de kun er et klik væk. Vi offentliggør også ugens bedste videnskabelige illustrationer på vores blog for at holde dig opdateret.

Desuden, hvis du savner en illustration, du kan bede os om. 

Laboratorieudstyr:

Vi har en hel kategori med illustrationer af laboratorieudstyr. Illustrationerne nedenfor er de sidste, vi har tilføjet, men du kan se dem alle ved at klikke på grafen:

udstyr_videnskabelige_illustrationer

Obstetriske procedurer og kejsersnit

Vi har også tilføjet nye illustrationer til vores kategorier ginecology og pediatry.

obstetriske procedurer

Endomycorrizhae

Vi har allerede illustrationer af ectomycorrizhae. Så nu har vi lavet illustrationer, der viser forskellene mellem disse to symbiotiske processer. I modsætning til ektomykorrhiza, som danner et system af hyfer, der vokser rundt om rodens celler, vokser hyferne i endomykorrhiza ikke kun inde i plantens rod, men trænger også ind i rodens cellevægge og bliver lukket inde i cellemembranen. Det giver et mere invasivt symbiotisk forhold mellem svampene og planten. Du kan se illustrationerne af mycorrizhae her.

endomycorrhizae_videnskabelige_illustrationer

Løveansigt

Den nye Løvernes Konge-film var en succes verden over. Så vi følte os inspireret til at skabe en ny illustration:

lion_scientifc_illustrations

Bløddyr

Disse smukke skaller hører til bløddyrene. Murex, Pterynotus, Chicoreus og Homalocantha.

bløddyr_videnskabelige_illustrationer

Vasektomi

Vi har allerede illustrationer af det mandlige forplantningssystem, men nu er der specifikke illustrationer af vasektomi, et kirurgisk indgreb til sterilisering af mænd eller permanent prævention.

vasektomi_videnskabelige_illustrationer

Tændernes anatomi

Nye illustrationer af odontologi. Nu kan du se tændernes innervation i detaljer.

tand_videnskabelige_illustrationer

Chokoladekage

Denne chokoladekage er i ernæringskategorien. Og helt ærligt, det er min yndlingsillustration i denne uge af indlysende grunde. Desværre kan du kun se den for dig, men du må ikke hade mig. Hvis du har det på samme måde, vil dette link være nyttigt. 

chokolade_kage_videnskabelige_illustrationer

Kan jeg bruge disse illustrationer på mine publikationer?

Ja, det er det. Mind the graph er en online DIY-platform, der giver forskere mulighed for at lave deres egne grafiske abstracts, præsentationer og infografikker. Faktisk har vi det største bibliotek af videnskabelige illustrationer online. Til at begynde med kan du oprette en gratis konto og begynde at skabe dine egne billeder. Så kan du bruge mind the graph til at vælge de bedste videnskabelige illustrationer for dig og kombinere dem i dit grafiske abstract. Du kan blive ved med at være gratis bruger, så længe du vil. Men hvis du ønsker at har adgang til alle funktioner kan du opgradere til en ubegrænset konto.

Husk grafen videnskabelige illustrationer

 

 

logo-abonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Eksklusivt indhold af høj kvalitet om effektiv visuel
kommunikation inden for videnskab.

- Eksklusiv guide
- Tips til design
- Videnskabelige nyheder og tendenser
- Vejledninger og skabeloner