Bună ziua. Sunteți gata să vedeți cele mai bune ilustrații științifice ale săptămânii? După cum știți, în fiecare săptămână adăugăm ilustrații care devin disponibile pentru utilizatorii de grafice mind the graph (inclusiv utilizatorii gratuiți). Dacă v-au plăcut, le puteți salva în biblioteca personală pentru a le păstra la un singur click distanță. De asemenea, publicăm cele mai bune ilustrații științifice ale săptămânii pe blogul nostru pentru a vă ține la curent.

În afară de asta, dacă vă lipsește o ilustrație, ne puteți solicita. 

Echipamente de laborator:

Avem o întreagă categorie cu ilustrații de echipamente de laborator. Aceste ilustrații de mai jos sunt ultimele pe care le-am adăugat, dar le puteți verifica pe toate pe mind the graph:

echipament_științific_ilustrații

Proceduri obstetricale și cezariană

De asemenea, am adăugat noi ilustrații la categoriile noastre de ginecologie și pediatrie.

proceduri obstetricale

Endomycorrizhae

Avem deja ilustrații ale ectomycorrizhae. Așadar, acum am creat ilustrații pentru a arăta diferențele dintre aceste două procese simbiotice. Spre deosebire de ectomicoriză, care formează un sistem de hife care cresc în jurul celulelor rădăcinii, hifele endomicorizei nu numai că cresc în interiorul rădăcinii plantei, dar pătrund în pereții celulelor rădăcinii și ajung să fie incluse și în membrana celulară. Acest lucru permite o relație simbiotică mai invazivă între ciuperci și plantă. Puteți consulta aici ilustrațiile cu ther mycorrizhae.

endomicorizae_scientifica_ilustrații_științifice

Față de leu

Noul film "Regele Leu" a fost un succes în întreaga lume. Așa că ne-am simțit inspirați să creăm o nouă ilustrație:

leu_scientific_ilustrații_leu

Moluște

Aceste frumoase cochilii aparțin moluștelor. Murex, Pterynotus, Chicoreus și Homalocantha.

moluscă_ilustrații_științifice_moluște

Vasectomie

Avem deja ilustrații ale sistemului reproducător masculin, dar acum există ilustrații specifice ale vasectomiei, o procedură chirurgicală de sterilizare masculină sau de contracepție permanentă.

vasectomie_ilustrații_științifice

Anatomia dinților

Noi ilustrații de odontologie. Acum puteți vedea în detaliu inervația dinților.

dinte_scientifc_ilustrații

Tort de ciocolată

Această prăjitură de ciocolată se află în categoria nutriție. Și, sincer, este ilustrația mea preferată a săptămânii din motive evidente. Din păcate, o puteți doar vizualiza, dar nu mă urâți. Dacă ați simțit la fel, acest link vă va fi de ajutor. 

tort_de_ciocolată_ilustrații_științifice

Pot folosi aceste ilustrații pe publicațiile mele?

Da. Mind the graph este o platformă online de bricolaj care permite oamenilor de știință să își creeze propriile rezumate grafice, prezentări și infografice. De fapt, avem cea mai mare bibliotecă de ilustrații științifice online. Pentru început, vă puteți crea un cont gratuit și puteți începe să vă creați propriile imagini. Astfel, puteți folosi mind the graph pentru a alege cele mai bune ilustrații științifice pentru dvs. și a le combina în rezumatul dvs. grafic. Poți rămâne ca utilizator gratuit atât timp cât dorești. Cu toate acestea, dacă doriți să au acces la toate caracteristicile puteți trece la un cont nelimitat.

țineți cont de graficul ilustrațiilor științifice

 

 

logo-abonare

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Conținut exclusiv de înaltă calitate despre vizuale eficiente
comunicarea în domeniul științei.

- Ghid exclusiv
- Sfaturi de design
- Știri și tendințe științifice
- Tutoriale și șabloane