Mind The Graph-logo

Hvordan kan vi hjelpe?


Komme i gang


Hvis du er ute etter en innledende oversikt over Mind the Graph, for eksempel hvordan du oppretter en gratis konto, endrer passord, siterer Mind the Graph i publikasjoner med mer.

Jeg vil sitere Mind the Graph Hvordan kan jeg endre passordet mitt? Hvordan sletter jeg kontoen min? Hvordan gjenoppretter jeg passordet mitt? Kan jeg bruke Mind The Graph gratis? Velkommen til hjelpesenteret Mind the Graph Oversikt Kan jeg bruke Mind the Graph i publikasjonene mine? Hvordan bruke Mind The Graphs vitenskapelige illustrasjoner uten vannmerke?

Juridisk informasjon


Hvis du er på utkikk etter grunnleggende selskapsinformasjon, for eksempel brukervilkår og retningslinjer for personvern eller informasjonskapsler.

Retningslinjer for informasjonskapsler Retningslinjer for personvern Vilkår for bruk

Slik gjør du ting


Hvordan du gjør visse ting på plattformen, som å lage lysbilder, endre farger, be om nye illustrasjoner og mer.

Laste opp bilder til arbeidsområdet på Mind the Graph Er du i tvil om vår Season Break-kampanje? Slik endrer du maler på Mind the Graph Hva er og hvordan ber jeg om et tilpasset design? Er du i tvil om vårt Black November-tilbud? Hvordan endrer jeg bakgrunnen på et lysbilde? Hvordan endre fargen på væsker? Hvordan endrer jeg stilen på et kunstverk? Hvordan ber jeg om en tilpasset illustrasjon? Hvordan endrer jeg bakgrunnen til et ikon? Hvordan endrer jeg fargen på en illustrasjon? Hvordan begynner jeg å lage et lysbilde? Hvordan "plasserer" jeg et forsøksdyr i et apparat?

Betaling og fakturering


Klikk her for finansiell informasjon som faktura-, kredittkort- og abonnementsinformasjon.

Hvordan sier jeg opp abonnementet mitt? Hvordan oppdaterer jeg kredittkortopplysningene mine? Hvordan får jeg tilgang til fakturaene mine? Hvordan oppgraderer jeg abonnementet mitt? Hva er forskjellen mellom årlige og månedlige betalinger?

Videoveiledninger


Hvis du er en visuell elev som oss, kan du utforske noen av våre videoveiledninger som lærer deg hvordan du får mest mulig ut av plattformen.

Slik endrer du lerretsstørrelsen på en Mind the Graph-opprettelse Slik laster du ned en infografikk på Mind the Graph Hvordan bringe elementer til forsiden og sende til baksiden på Mind the Graph Slik bruker du forskjellige illustrasjonsversjoner på Mind the Graph Slik endrer du farger på en illustrasjon på Mind the Graph Slik inkluderer du piler og linjer på Mind the Graph Veiledning | Lag vitenskapelige plakater med Poster Maker på Mind the Graph Slik bruker du molekylfunksjonen på Mind the Graph Slik legger du til nye lysbilder på Mind the Graph

E-bøker og materiell


Her finner du nyttig materiale som vi har laget for å hjelpe forskere og vitenskapsmenn.

Den ultimate guiden til vitenskapelig infografikk Retningslinjer for å skrive en vitenskapelig artikkel

nb_NONorwegian