Mind The Graph-logo

Hva er og hvordan ber jeg om et tilpasset design?


Er du på utkikk etter figurer og illustrasjoner for å kommunisere vitenskap? 🚀 Mind the Graph skaper profesjonelle og tilpasset design for dine publikasjoner. Vi har spesialisert oss på grafiske sammendrag, infografikk og vitenskapelige figurer som alle er kuratert av forskere.

Hva er et tilpasset design?

A Tilpasset design er en kreasjon som er skreddersydd av Mind the Graphs illustrasjonseksperter og leveres på forespørsel innen 10 dager i det formatet du ønsker, men også i et fullt redigerbart format i Mind the Graphs arbeidsområde, der du enkelt kan justere detaljer eller tilpasse kreasjonen til et nytt prosjekt eller bruk.

eksempel på tilpasset design
Eksempel på tilpasset design - laget av Mind the Graph

Hvordan ber jeg om et tilpasset design?

Først må du velge hvilken type opprettelse du ønsker å be om fra alternativene som er oppført på denne siden. Alternativene for tilpasset design som tilbys, er listet opp nedenfor.


1. Typer av tilpasset design

Infografikk / grafiske sammendrag

Skreddersydde grafiske sammendrag og infografikk laget på forespørsel for innsending til vitenskapelige tidsskrifter eller for å markedsføre forskningen din til et bredere publikum. Egner seg også til artikler, bøker, pressemeldinger og sosiale medier.

grafisk-abstrakt

Pris: US$ 200

Presentasjonsdesign

Den samme overlegne kvaliteten som de individuelle figurene, pluss en profesjonell visuell fortelling til arbeidet ditt. Passer perfekt til forelesninger, kurs og møter.

presentasjonsdesign

Pris: US$ 600

Infografikk om legemidler

Skreddersydd infografikk på forespørsel for markedsføring av legemidler og medisinsk utdanning,
med utgangspunkt i en vitenskapelig studie eller teknisk briefing. Passer for bioteknologiske og farmasøytiske selskaper.

farmasøytisk infografikk

Pris: US$ 1000

Omslagskunst

Unike, prisbelønte omslagsdesign til vitenskapelige tidsskrifter. Mange kunststiler er tilgjengelige på forespørsel.

omslagskunst

Pris: US$ 350


2. Forespørselsskjema

Når du har valgt det alternativet som passer best for din forespørsel, klikker du på knappen under beskrivelsen av alternativet på Tilpasset design-side for å bli sendt til forespørselsskjema.

skjema for forespørsel om tilpasset design

Sørg for at du deler så mange detaljer som mulig om hva du trenger, slik at du kan levere kreasjonen din så tidlig som mulig og unngå feiltolkninger eller justeringsrunder.

3. Betalingsinformasjon

Etter å ha fylt ut forespørselsskjemaet på Tilpasset design-side kommer du til det siste trinnet i opprettelsesforespørselen, der du angir betalingsinformasjon.

tilpasset-design-betalingsskjema


Når du har fylt ut betalingsinformasjonen, klikker du på knappen "Fullfør kjøp" for å bekrefte forespørselen og sende den direkte til ditt ekspertteam for vitenskapelig illustrasjon. Du vil også motta informasjon på e-post.

Hvor lang tid tar det å levere et Custom Design?

Gjennomsnittlig leveringstid er opptil 10 dager, men mange aspekter kan bidra til en raskere levering, for eksempel:

  • Oppgi mange referanser på forespørselsskjemaet under "Vedlegg";
  • Kommuniser det ideelle designet ditt i detalj under "Detaljer";
  • Legg ved en skisse av forventet design.

Hvem kan be om et tilpasset design?

Alle som trenger et vitenskapelig design laget av eksperter for å kommunisere vitenskapelige emner visuelt på en profesjonell og effektiv måte.

Våre kreasjoner har hatt mange bruksområder, fra infografikk for å fremme vitenskapelig forskning til profesjonell design for helsevesenet og farmasøytiske produkter for bedrifter, institusjoner og vitenskapelige foreninger.

Hvordan leveres det tilpassede designet?

Du kan spesifisere nøyaktig det formatet du trenger, og teamet vårt vil levere som spesifisert. Du vil også motta designet ditt via vår designplattform, Workspace. Du logger bare inn på kontoen din og får tilgang til Mine kreasjoner. Start deretter en kreasjon og finn "Bibliotek"-ikonet i menyen til venstre, så finner du den ønskede kreasjonen i en fullt redigerbar modus, slik at du kan justere eller tilpasse ethvert element til mange bruksområder.

Er du fortsatt i tvil?
Ta kontakt med oss via chatten!

nb_NONorwegian