Mind The Graph-logo

Laste opp bilder til arbeidsområdet på Mind the Graph


Mind the Graph tilbyr en sømløs prosess for å innlemme bilder fra enheten din i vitenskapelige illustrasjoner. Følg trinnene nedenfor for å laste opp bilder for å forbedre visualiseringene dine.

Trinn 1: Naviger til fanen Bibliotek

Begynn med å åpne panelet til venstre og velg fanen "Bibliotek". Denne fanen fungerer som et sentralt sted for å administrere ulike elementer, inkludert bilder du har lastet opp.

hjelpesenter-opplasting

Trinn 2: Åpne opplastingsseksjonen

I fanen Bibliotek finner du og klikker på delen "Opplastinger". Her kan du administrere og organisere alle bildene du laster opp til Mind the Graph.

hjelpesenter-opplasting-1

Trinn 3: Klikk på "Last opp bilde"-knappen

Start bildeopplastingsprosessen ved å klikke på knappen "Last opp bilde". Da åpnes et nytt vindu der du kan velge hvilket bilde du vil bruke i illustrasjonene dine.

bilde (5)

Trinn 4: Velg bilde og last opp

I det nyåpnede vinduet navigerer du til ønsket bilde på datamaskinen. Klikk på bildefilen for å velge den, og klikk deretter på "Åpne" for å fortsette opplastingen. Når du har klikket på "Åpne", laster Mind the Graph sømløst opp det valgte bildet. Du vil bli varslet når prosessen er fullført, og det opplastede bildet vil være tilgjengelig for bruk i prosjektene dine.

Trinn 5: Vis opplastede bilder

Hvis du vil se gjennom og administrere alle bildene du har lastet opp, går du tilbake til fanen "Opplastinger" i biblioteket. Her finner du en omfattende liste over alle bildene du har lastet opp, noe som gjør det enkelt å velge ut og bruke dem i de vitenskapelige illustrasjonene dine.

Den enkle bildeopplastingsfunksjonen i Mind the Graph gir brukerne mulighet til å integrere visuelle elementer i arbeidet sitt på en sømløs måte, slik at de vitenskapelige illustrasjonene får større gjennomslagskraft og klarhet. Eksperimenter med denne funksjonen for å gi liv til ideene dine og skape visuelt overbevisende fremstillinger.

Har du spørsmål? Skriv til vårt supportteam på contact@mindthegraph.com eller chatte med oss.

nb_NONorwegian