Mind The Graph-logo

Er du i tvil om vårt Black November-tilbud?


Lær alt du trenger om Svart november 2022-kampanjen på Mind the Graph og se svarene på de vanligste spørsmålene om tilbudet. 

svart november-kampanje
svart november-kampanje

Svart november 2022 er en helt spesiell kampanje som vi forberedte for å få Black Friday til å vare i en hel måned, men ikke bare det, vi gjorde også en stor innsats for å bringe en utrolig rabattmulighet for alle vitenskapsmenn og forskere for å styrke arbeidet deres: 95% OFF på vårt beste abonnement, den Månedlig abonnement for forskere. Det stemmer, et abonnement som koster 19 USD i måneden koster nå bare 1 USD den første måneden. 

Forskerabonnement

Det er rett og slett den beste pakken for individuelle forskere og akademikere som er tilgjengelig på vår plattform, og den kombinerer alle våre beste fordeler: 

  • Ubegrenset med vitenskapelige illustrasjoner
  • Ubegrensede kreasjoner
  • Ubegrenset opplasting av eksterne filer
  • Ubegrenset antall start-rom-maler
  • 6 forskjellige illustrasjonsversjoner
  • 5 illustrasjonsforespørsler per måned (Du ber om det, vi designer for deg)
  • Be om nye malstiler
  • Funksjonen Lysbilder og presentasjoner
  • Tips og støtte fra vårt design- og infografikkteam
  • Prioritert kundestøtte

Slik fungerer abonnementet

Det er ganske enkelt, abonnementet ditt koster bare 1 USD for hele måneden, fra og med den datoen du abonnerer. Etter at den første måneden er over og du merker effekten av å ha kvalitetsillustrasjoner i forfatterkarrieren din, kan du bare fortsette abonnementet til standardprisen, som fortsatt er den samme som før. billigst på markedetkun 19 USD i måneden. 

Du kan til og med redusere prisen på abonnementet ditt etter den første måneden ved å jobbe sammen med vår Henvisningsprogram, som gir deg progressive rabatter basert på små henvisningsaktiviteter for å få dine kolleger og flere forskere til å få øynene opp for infografikk.

Ofte stilte spørsmål

Er Mind the Graph et pålitelig selskap?

Vi er mennesker akkurat som deg, så ikke nøl med å møte våre verdier og teammedlemmer på en spesiell side vi har laget for at du skal bli bedre kjent med oss. Om oss side. Vi samler også alle tilbakemeldingene våre og gir automatisk næring til dette kule veggmaleriet der du kan sjekk hva alle brukere snakker om oss. Endelig er vi en Cactus Communications (CACTUS) et teknologiselskap som akselererer vitenskapelige fremskritt med over 2500 eksperter som jobber for mer enn 874 000 kunder i 191 land, og som så langt har 8 ulike produkter som hjelper forskere med å yte sitt beste. 

Er abonnementet fortsatt aktivt etter en måned?

Ja, etter at du har registrert deg på Black November 2022-tilbudet, vil abonnementet ditt fortsette å være aktivt automatisk, og du kan når som helst avslutte det ved å gå inn på profilinformasjonen din på Mind the Graph.

Hvordan kan jeg be om en illustrasjon?

Når du melder deg på Black November 2022-kampanjen, blir du Researcher-abonnent og kan be om opptil 5 skreddersydde illustrasjoner til teamet vårt hver måned, det vil si 60 illustrasjoner i året laget kun for deg av et senior illustratørteam. Det er veldig enkelt å sende inn en forespørsel, bare Følg disse trinnene.

nb_NONorwegian